Datum: 16-06-2021 - 04:20
09
jun
'21
Vier nieuwe deelplannen op Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout. (Update: dronefilmpje 'De Lanen deelplan 1')
Geschreven door Landgoed in den Houte

Vier nieuwe deelplannen op Landgoed in den Houte. (Update: dronefilmpje 'De Lanen deelplan 1')

Landgoed in den Houte wordt steeds completer. De eerste woningen worden al met plezier bewoond (zie dronefilmpje), andere woningen zijn in aanbouw, en weer een ander deel ligt nog op de tekentafel. Voor deze laatste categorie zijn de afgelopen tijd grote stappen gemaakt. In deze nieuwsbrief hier op BON, presenteren we als projectontwikkelaar vier nieuwe deelplannen die binnenkort in verkoop gaan...

De Lanen Deelplan 3
Heerlijk wonen aan of dicht bij het statige Sint Bavopark. In De Lanen Deelplan 3 zien we de stijlvolle herenhuizen uit eerdere deelplannen terug. Opvallend zijn de klassieke veranda’s, mooie dakkapellen en het warmrode metselwerk. De start verkoop zal naar verwachting in juli/augustus zijn! Klik hier voor meer informatie.

De Boskavels
Aan de rand van het landgoed ligt de bosrandzone. Hier vind je riante, exclusieve woningen aan slingerende weggetjes, omgeven door oude bomen. Meer informatie vind je binnenkort op de nieuwe site van de Boskavels. Op korte termijn komt er een nieuwsbrief met meer informatie over dit deelproject. Naar verwachting gaat dit project in de herfst van 2021 in verkoop. Klik hier voor meer informatie.

Waterweide
Waterweide is een unieke woonbuurt met een heel eigen identiteit. De 39 luxe woningen zijn omgeven door water en groen. Naast wonen kun je hier straks ook heerlijk wandelen, spelen en elkaar ontmoeten. Waterweide gaat in de herfst van 2021 in verkoop! Klik hier voor meer informatie.

Sint Bavo
Stel je voor: ’s ochtends wakker worden in een kapel en genieten van het zonlicht dat door de glas-in-loodramen valt. Het monumentale Sint Bavogebouw dat ooit diende als kapel, klooster en kantoor, wordt omgebouwd tot woonruimte! Een unieke kans voor wie op zoek is naar iets echt bijzonders. Klik hier voor meer informatie.

Wonen op een landgoed
Landgoed in den Houte werd begin van de vorige eeuw gebouwd en heeft nog steeds een ongekende charme, gekenmerkt door historie en veel groen. Monumentale gebouwen en chique tuinen worden in ere hersteld en aangevuld met stijlvolle nieuwbouwwoningen. Het landgoed is ruim opgezet en beschikt over drie parken, een eigen wandelroute en een kinderboerderij.

Historische sfeer
De nieuwe woningen onderstrepen de historische sfeer met een klassieke architectuur die doet denken aan de oude paviljoens die hier vroeger stonden. In tegenstelling tot de oude paviljoens beschikken de woningen over alle moderne comfort zoals vloerverwarming en zonnepanelen. Het woningaanbod bestaat uit appartementen, vrijstaande woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Voor ieder wat wils.

Kaart PR en dronefilmpje/foto Joop van der Weerd.