Datum: 23-09-2023 - 04:09
08
jun
'21
Omzetting Sportbedrijf Noordwijk van Stichting naar BV.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Sportbedrijf Noordwijk wil verenigingen ondersteuning bieden bij vinden en behouden van (nieuwe) leden.

In deze lastige corona-periode voor (sport)verenigingen willen we de verenigingen helpen met het vinden en behouden van (nieuwe) leden. Voor de jeugd organiseren wij jaarlijks al tal van activiteiten en brengen wij jaarlijks het boekje Sjors Sportief uit. De aankomende periode willen wij graag activiteiten organiseren voor volwassenen, zodat ook zij in beweging komen...

en kennis maken met een sportvereniging. Daarom organiseren wij de aankomende periode van half mei tot september verschillende sportactiviteiten voor volwassenen. Naast het helpen van verenigingen met het actief werven van leden, maken wij reclame voor de vereniging op onze sociale mediakanalen.

Hoe gaan we dit doen? De komende periode willen we volwassenen in de gemeente Noordwijk de kans geven om kennis te maken met verschillende sporten. We willen samen met verschillende verenigingen laagdrempelig een kennismakingsactiviteit aanbieden. De training/les bepalen jullie zelf en de buurtsportcoach zal de trainer van de vereniging gedurende deze open training assisteren en helpen waar nodig.

We zijn op zoek naar verenigingen die een open les/kennismakingsactiviteit willen aanbieden. We zullen een overzicht maken van alle verenigingen met open trainingen die meedoen en deze communiceren via onze en gemeentelijke sociale mediakanalen. De bewoners uit de gemeente kunnen zich vooraf aanmelden voor één of verschillende sportlessen. Wij zullen de aanvragen registreren.

Bij interesse kunt u contact opnemen met Mike Bos, Buurtsportcoach gemeente Noordwijk. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .