Datum: 02-10-2022 - 07:28
07
jun
'21
Flink aantal meldingen jeugdoverlast in weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.
Geschreven door Politie Noordwijk
Foto's Redactie BON

Flink aantal meldingen jeugdoverlast in weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.

De politie stelt steeds meer informatie beschikbaar via hun website en social mediakanalen over hun werkzaamheden en meldingen die er dagelijks binnenkomen. De politie geeft aan dat het gebruik van social media voor hun een manier is om de politie te verbinden met burgers, bedrijven en partners. Via communiceren op social media draagt men bij aan de doelen van de organisatie, het politiewerk...

en het vertrouwen in de politie. Ook Politie in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout, De Zilk) is actief op de social media en sinds kort geeft men een weekoverzicht van de meldingen die er afgelopen week binnen kwamen.

Politie weekoverzicht.
- Wij hebben afgelopen week 22 keer een melding binnengekregen betreft jeugdoverlast. De overlast betrof vooral harde muziek, hard praten en ging vaak gepaard met alcohol. Daarnaast hebben wij 14 keer een melding ontvangen van overig geluidsoverlast.

- Woensdag 2 juni hebben wij een melding ontvangen waarbij een groep van 200 jongeren zorgden voor overlast rondom een kampvuur. De jongeren zijn gevraagd het strand te verlaten en het kampvuur is gedoofd.

- Zondag 6 juni kregen wij een melding binnen waarbij de melder een vlakgranaat had aangetroffen. Wij zijn ter plaatse gegaan, hebben het gebied afgezet en hebben vervolgens de TEV (Team Explosievenverkenning) in kennis gesteld. Zij hebben het explosief in veiligheid gebracht.

- Ook hebben wij vaak een melding gehad betreft fietsendiefstal. Meer mensen pakken met het mooie weer de fiets. Zet uw fiets goed op slot want dieven liggen op de loer.

- Daarnaast hebben wij woensdag 2 juni een man aangehouden die schennis pleegde.

Foto PR.