Datum: 16-06-2021 - 03:47
06
jun
'21
BiebTalk: Miranda Meiners over de kracht van het onderbewuste brein bij Bibliotheek Bollenstreek.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Bewust in de Bieb met kindercoach Rebecca van Noort: Hoogsensitief help of hoera?

Op 18 juni van 9.30-11.00 uur is kindercoach Rebecca van Noort te gast bij de bibliotheek in Noordwijkerhout tijdens Bewust in de Bieb. Ze geeft een masterclass over hoogsensitiviteit bij kinderen. Tijdens deze masterclass neemt Rebecca deelnemers kort en bondig mee in de wereld van hoogsensitiviteit! Een hoogsensitief iemand is extra gevoelig voor indrukken en prikkels op verschillenden gebieden...

Denk aan fysieke prikkels zoals geluiden. Maar ook emotionele prikkels: heel goed aanvoelen wat de ander nodig heeft. Dat is mooi, maar dan moet een kind wel leren om goed zijn grenzen aan te geven. En om goed om te gaan met veel prikkels. Maar hoe doe je dat dan?

Alle dagelijkse indrukken worden bovendien dieper verwerkt en hebben dus meer impact op een kind. Het is daarom goed om je als ouder in HSP te verdiepen, zodat je weet wat jouw kind nodig heeft. Speciaal voor deze ouders geeft Rebecca een praktische masterclass over HSP!

Na deze masterclass zijn deelnemers in één keer op de hoogte van alle ins & outs over hoogsensitiviteit volgens de laatste onderzoeken en hebben ze inzicht in de gebieden waarop hoogsensitiviteit zich kan uiten. Ook komen de voordelen en valkuilen aan bod. En er worden veel goede tips gegeven over hoe ouders zelf hun kind kunnen begeleiden.

Deelname kost € 2,50 voor leden en € 3,50 voor niet-leden. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

"Bewust in de Bieb is een reeks online interactieve lezingen georganiseerd door Bewust Bollenstreek en de Bibliotheek Bollenstreek. Een enthousiaste co-creatie om mensen te informeren en inspireren in een bewuster leven. Beide organisaties willen graag kennis delen en mensen elkaar laten ontmoeten."

Praktische informatie
Bewust in de Bieb | Hoogsensitief help of hoera!?
Datum: 18 juni
Tijd: 9.30-11.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Deelname: €2,50 leden | €3,50 niet-leden
Kaartjes: www.bibliotheekbollenstreek.nl