Datum: 25-06-2021 - 09:05

01
jun
'21
NLdoet bij Scouting Bosgeest 'Vele handen maken het clubhuis groen' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Scouting Bosgeest

NLdoet bij Scouting Bosgeest 'Vele handen maken het clubhuis groen'.

Ook Scouting Bosgeest zet zich in tijdens NL Doet. Het clubhuis van Scouting Bosgeest is afgelopen weekend flink onder handen genomen door een grote groep vrijwilligers. Na een weekend schilderen ziet het er weer fris en stralend uit. Het clubhuis aan de Van der Weijdenlaan was sinds de plaatsing in 2009 niet meer geschilderd. Het gebouw kreeg een steeds valere uitstraling, maar dit weekend...

tijdens NL Doet, kwam daar verandering in. Op vrijdag werden voorbereidingen getroffen aan de buitenkant van het gebouw, zoals afplakken en het hout schoonmaken. Op zaterdag en zondag werden er vervolgens meters gemaakt met een prachtige en frisse kleur groen. Deze werkzaamheden waren mogelijk door het lenen van de steigers van Van Kampen Bouwbedrijf, heel veel dank daarvoor.

Kosten besparen
Twee keer op rij heeft Scouting Bosgeest geen Koningsmarkt kunnen organiseren wegens de corona-maatregelen. Het wegvallen van deze inkomsten zorgt ervoor dat de vereniging creatief en zuinig met geld om moet gaan. Om die reden staken ruim 25 vrijwilligers hun handen uit de mouwen en droegen op deze wijze hun steentje bij. In ruil daarvoor kregen de harde werkers een lunch aangeboden. Het resultaat is prachtig!

Foto's PR.