Datum: 25-06-2021 - 07:55

01
jun
'21
BiebTalk: In gesprek met Suzanna Jansen (o.a. Het pauperparadijs)
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

BiebTalk: Lezing Bram Bakker 'Zo blijf je gezond'.

Volgens psychiater en auteur Bram Bakker is het slecht gesteld met onze gezondheid. We bewegen te weinig, eten te vet en hebben te veel stress. Tijdens de online BiebTalk op 17 juni van 20.00 - 21.15 uur geeft de psychiater praktische tips over hoe je een gezonde levensstijl ontwikkelt. Hij gaat ook dieper in op de effecten van bewegen, voeding en stress op het brein....

“Met een aantal simpele handreikingen kun je het tij zelf keren. Zodat je je fitter voelt, gelukkiger bent en gezonder leeft”. Bram Bakker is psychiater en auteur. Hij brak in 2003 door met  Te gek om los te lopen; Misverstanden in de psychiatrie: een kritisch relaas over de (organisatie van) psychiatrie in Nederland. Er werden meer dan 20.000 exemplaren van het boek verkocht.

Bakker is columnist bij  Plus Magazine, en schrijft regelmatig voor HP/De Tijd en diverse landelijke dagbladen. Hij is de bekendste psychiater van Nederland en is als deskundige regelmatig te gast bij actualiteitenprogramma’s op radio en televisie.

Naast schrijver over psychiatrie is Bakker fervent hardloper en hij combineerde beide thema’s in zijn boeken De halve van Egmond (2006), Runningtherapie (2008) en New York New York (2009). Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Sport Psychologen en begeleidt en behandelt vaak topsporters.

Kaarten zijn te koop via www.bibliotheekbollenstreek.nl/biebtalk en kosten € 5,00 voor leden en € 7,50 voor niet-leden. Deze lezing is een samenwerking tussen de Bibliotheek Bollenstreek en Bibliotheek Oostland.

Praktische informatie
BiebTalk Bram Bakker | Zo blijf je gezond
Datum: 17 juni
Tijd: 20.00-21.15 uur
Locatie: Online
Deelname: € 5,00 leden | € 7,50 niet-leden
www.bibliotheekbollenstreek.nl/biebtalk