Datum: 25-06-2021 - 10:13

29
me
'21
Dierenhoeve ontvangt € 29.750.- uit Eneco Luchterduinen Fonds voor 'Een groen dak voor de Dierenhoeve'.
Geschreven door Kinderboerderij de Dierenhoeve

Dierenhoeve ontvangt € 29.750.- uit Eneco Luchterduinen Fonds voor 'Een groen dak voor de Dierenhoeve'.

Donderdag 27 mei is na lang wachten eindelijk de ontknoping van het Luchterduinen Fonds. Het Luchterduinen Fonds is een initiatief van Eneco om bij te dragen aan het verduurzamen van het kustgebied. Dit doen zij door iedere twee jaar een verkiezing te organiseren voor duurzame projecten van bewoners en ondernemers uit de buurt. De Dierenhoeve heeft al enige tijd de wens om de nieuwe locatie...

van een groen dak te voorzien. Om dit te bereiken was dit fonds de uitgelezen kans. Na het doen van een uitgebreide aanvraag, maakte Eneco en het Luchterduinen Fonds een voorselectie van initiatieven, vervolgens was het aan De Dierenhoeve om veel ‘likes’ te verzamelen. Door het publiek werd er massaal gestemd op De Dierenhoeve.

Donderdagmiddag werd De Dierenhoeve bezocht door een filmploeg en een zeer welkome cheque van € 29.750,- . Hiermee kan de droom voor een duurzaam dak op het nieuwe gebouw, op de nieuwe locatie worden verwezenlijkt.

Bovendien, kan De Dierenhoeve hiermee nog beter, de duurzame uitstraling krijgen. De Dierenhoeve bedankt iedereen die op dit mooie duurzame initiatief gestemd en natuurlijk het Luchterduinen Fonds en Eneco voor de prachtige donatie.

Foto's PR.