Datum: 25-06-2021 - 08:03

28
me
'21
Bibliotheek Online Walk & Talk 'Werken naar je dromen en doelen'.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Walk & Talk Bibliotheek Noordwijkerhout: 'De Stress de Baas'.

Tijdens de Walk & Talk op 14 juni in Noordwijkerhout is trainer en stressspecialist Evert Blankert te gast. Van 19.30 tot 21.00 uur geeft hij de workshop 'De Stress de Baas' waarin de mentale én fysieke veerkracht wordt versterkt. Deelnemers leren hoe ze hun negatieve stress kunnen bestrijden zodat ze zich beter kunt concentreren, rustig kunnen voelen wanneer ze dat willen en ook betere keuzes kunnen maken...

Te veel stress en niet goed herstellen van langdurige stress zorgen voor onnodig verlies van energie en veerkracht, veroorzaken overmatig piekeren, niet los kunnen komen van mentale spanningen en vermoeidheids- en slaapproblemen en zelfs lichamelijke klachten. Gelukkig is hier echt iets aan te doen.

Tijdens de workshop komt onder andere aan bod: Het herkennen van de eigen stresssignalen, hersteltechnieken en handvatten die direct ontspanning leveren, slimme keuzes maken waardoor er meer greep is op de toekomst.

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk.

Walk & Talk
Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van Walk & Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je samen met andere werkzoekenden, bij Walk & Talk.

Praktische informatie
Walk & Talk Noordwijkerhout | De Stress de Baas
Datum: 14 juni
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Deelname: gratis
Aanmelden verplicht via: www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk 

Foto PR.