Datum: 25-06-2021 - 14:41

28
me
'21
College honoreert subsidieaanvraag Noordwijk Marketing voor nieuwe campagnes 'als het weer kan'.
Geschreven door Noordwijk Marketing

Noordwijk Marketing start nieuwe campagne 'Je verdient Noordwijk'.

We hebben er zo naar uitgekeken. Elkaar weer ontmoeten, samen praten, samen eten en samen het glas heffen. Gelukkig breekt deze tijd weer aan en breekt ook letterlijk komend weekend de zon weer door. Daarom: je verdient Noordwijk. Een campagne die vanaf vandaag al het moois in en om de gemeente Noordwijk onder de aandacht brengt van bewoners en bezoekers en daarmee kan bijdragen aan herstel....

Welkom terug.
Een campagne van Noordwijk Marketing om te laten weten dat iedereen in de vier kernen van de gemeente Noordwijk klaar staat: van de koks tot de winkeliers, van de kelners tot de kamermeisjes. Wat hebben ze de bezoekers gemist en wat ze willen ze graag iedereen laten genieten.

Er weer even tussenuit, heerlijk verwend worden. Met je voeten in het zand uitkijken over zee terwijl je geniet van elkaar, een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn. Slenteren en struinen door de winkelstraten. Ontdekken en erop uit in de natuur die nu op haar mooist is. Weer levensvreugde inademen. Dat is waar Noordwijk voor staat. Je verdient Noordwijk. Een verademing.

Je verdient Noordwijk. Klik hier voor het YouTube filmpje.

Zichtbaarheid campagne.
De campagne 'Je verdient Noordwijk' is van start gegaan en zal de komende maanden online en via social media zichtbaar zijn. Aan de hand van de verdere versoepelingen kunnen we stap voor stap meer en meer mogelijkheden tonen om veilig te genieten. In de campagne is ook veel aandacht voor de diverse Noordwijkse ondernemers, die het zo hard nodig hebben.

Heilzame badplaats Noordwijk.
In de gemeente Noordwijk komen gezond leven, gezond bewegen, gezond recreëren en gezond blijven samen. Waarvan de oorsprong ligt in de elementen die van nature aanwezig zijn in het zeewater, de lucht en de omgeving.

Noordwijk voldoet aan de criteria zoals deze internationaal van toepassing zijn voor Thalasso kuuroorden. De ESPA (European Spas Association) heeft dit in oktober 2020 bekrachtigd met het verstrekken van de erkenning ‘heilzame zeebadplaats’.

Foto PR.