Datum: 19-09-2021 - 13:07
21
me
'21
De Zonnebloem verrast haar Noordwijkerhoutse gasten met een vrolijk paasbakje.
Geschreven door Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout

De Zonnebloem wenst haar gasten prettige Pinksterdagen. (foto's)

Het is helaas nog steeds 'moeizaam'. Er eens fijn op uit gaan met onze gasten in Noordwijkerhout, zit er helaas nog niet in. Maar... dat neemt niet weg dat onze vrijwilligers met niet aflatende inzet en betrokkenheid de contacten met onze gasten zo goed als mogelijk onderhouden. Natuurlijk is het behelpen in dit corona-tijdperk maar de attenties waarmee wij onze gasten regelmatig kunnen verrassen....

worden erg op prijs gesteld. Dit kan alleen maar door de spontane medewerking van onze Noordwijkerhoutse ondernemers. Ook nu vlak voor Pinksteren zijn we in de gelegenheid om de gasten een heerlijke traktatie aan te bieden. Bakkerij Van Eeden heeft weer zijn best gedaan en wij zagen dan ook weer veel blije gezichten.

De vrijwilligers kunnen nu door de vaccinaties gelukkig steeds vaker de gasten bezoeken en hopen dat er over enkele maanden weer wat uitjes te organiseren zijn. Zonder vrijwilligers kan een organisatie als de Zonnebloem niet draaien en als blijk van dank en waardering hebben ook zij een attentie ontvangen in de vorm van een fraaie pot met amaryllusbol, met dank aan fa Frylinck.

De Zonnebloem wenst u allen prettige Pinksterdagen.

René van Rijnberk,
Voorzitter Zonnebloem NWH. 

Foto's Zonnebloem Noordwijkerhout.