Datum: 25-06-2021 - 08:36

19
me
'21
Eerste jubileumglossy Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc voor Theo en Leny Duivenvoorde in Noordwijkerhout.
Geschreven door Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc

Eerste jubileumglossy Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc uitgereikt aan Theo en Leny Duivenvoorde.

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc ook wel in de volksmond 'De Sjaan' genoemd is vandaag precies 100 jaar geleden opgericht. Ter gelegenheid hiervan valt er deze week een jubileumglossy bij de leden, donateurs en sponsoren op de deurmat. Vanmorgen is deze speciale jubileumglossy van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, uitgereikt aan de ereleden Theo en Leny Duivenvoorde..

Zij ontvingen het eerste exemplaar uit handen van Annemieke van der Togt (redactrice jubileumglossy). Theo (70 jaar lid) en Leny (67 jaar lid) hebben in het verleden heel veel gedaan voor de Noordwijkerhoutse muziekvereniging en zijn dan ook een echt 'Sjaan-stel'.

In de jubileumglossy staat een interview waarin zij vertellen over hun mooiste muzikale herinneringen en welke plek de vereniging inneemt in de Noordwijkerhoutse gemeenschap. Naast Theo en Leny Duivenvoorde zijn er nog meer Sjaan-families geïnterviewd.

Deze speciale uitgave is een echt bewaarexemplaar met daarin bijzondere hoogtepunten van de afgelopen 100 jaar. De in de glossy vermelde activiteiten, die ter ere van het jubileum gaan plaatsvinden, zijn onder voorbehoud.

Kijk voor de actuele informatie op www.stjeannedarc.nl. Nog geen lid, donateur of sponsor? Meldt u aan via onze website of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..