Datum: 28-09-2021 - 01:01
17
me
'21
Versoepelingen 19 mei gaan door, wat zijn de mogelijkheden bij de Noordwijkerhoutse ondernemers.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Versoepelingen 19 mei gaan door, wat zijn de mogelijkheden bij de Noordwijkerhoutse ondernemers.

Het kabinet heeft maandagmorgen besloten om de aangekondigde versoepelingen van de coronaregels op 19 mei door te laten gaan. Dat is de uitkomst van het overleg tussen betrokken ministers en experts die het effect van vaccinatie in de goede daling van cijfers zien. Dit betekent onder meer dat zogenoemde doorstroomlocaties buiten, zoals pretparken en dierentuinen, onder voorwaarden weer open kunnen....

Daarnaast kunnen sportscholen zoals Sportcentrum The Right Move op Gravendam in Noordwijkerhout en binnenzwembaden weer open. Maximaal dertig mensen mogen tegelijk binnen. De kleedkamers en douches moeten dicht blijven, behalve bij zwembaden.

Ook mag buiten sporten in teamverband zoals bij Action4vitality weer, maar wel op 1,5 meter afstand. Jongeren tot en met 26 jaar mogen samen buiten sporten zonder afstand te houden.

Muziek- en dansscholen worden ook geopend, voor lessen met maximaal twee personen en een docent. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, behalve voor 18-minners.

Ook zijn alle contactberoepen weer toegestaan, dus ook sekswerkers mogen weer aan de slag. Verhuurlocaties voor recreatieve activiteiten buiten kunnen ook open zodat bijvoorbeeld weer bootjes verhuurd kunnen worden.

Terrassen en bibliotheek.
De versoepelingen vallen onder stap 2 van het openingsplan van het kabinet. Buiten dat plan om worden de openingstijden op terrassen verruimd naar 06.00-20.00 uur, dat is nu nog 12.00-18.00 uur. Klik hier de terrassen van de Noordwijkerhoutse horeca die als adverteerder aangesloten zijn bij BON. 

Extra goed nieuws voor de terrassen van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn en All American Bowling (klik hier voor meer info), die worden gezien als sportlocatie, mogen nu ook open. Daarnaast is in het coronadebat in de Tweede Kamer vorige week afgesproken dat ook bibliotheken weer open kunnen.

De volgende stap van het openingsplan kan, zoals het er nu uitziet, over drie weken worden genomen. Maar als de daling heel erg snel gaat, kan het eerder worden. zegt minister De Jonge. Dat gaat onder meer om meer mensen thuis ontvangen, doorstroomlocaties binnen en restaurants. Ook denkt het kabinet over versoepelingen in het onderwijs.


Klik op de logo's voor meer info.
 
Horecagelegenheden bij BON aangesloten voor de afhaalmenu's en opening terrassen:


All American Bowling:
1 juni a.s. Gaat All American Bowling eindelijk weer open! Weer gezellig op het terras, minigolf en natuurlijk de bowling. Lees op onze website meer of boek snel online! www.allamericanbowling.nl.

All American Bowling Noordwijkerhout gaat samenwerken met E-chopper Verhuur Noordwijk. Nu snel weer open en opstappen op de E-chopper en ga op pad. Rijden over de boulevard van Noordwijk, door de duinen en langs de bloembollenvelden. “Left. Right. Stop en go”. Klinkt goed, toch? Klinkt nog beter als je geruisloos rijdt! En als dat niet alles is …Combineer je reservering met een bezoek aan All American Bowling en ontvang 20% ​​korting!


Landgoed Tespelduyn
Terras woensdag 19 mei definitief open! De 'pauzeknop' wordt niet ingedrukt. Uiteraard kun je altijd terecht, want wij hebben ook een overdekt en verwarmd terras, zodat je ook bij minder weer aangenaam kunt lunchen, borrelen of dineren, 7 dagen per week van 8.30 uur tot uiterlijk 20.00 uur. Reserveer nu jouw tafel via https://tespelduyn.nl/reserveren/

Take Away en Tespelduyn Thuis.

• Take Away bar geopend van 8:30 t/m 20.00 uur. Zondag vanaf 8.00 uur
• Tespelduyn Thuis kan besteld worden tot 19:30 uur, bezorgen en afhalen kan tot 20:00 uur.
• Bezorging vanaf 16:00 uur.
* Bekijk de menukaart met lunch, high tea en diner op www.tespelduyn.nl/thuis


Brasserie Op Dorp:
Gelukkig kunnen we jullie weer ontvangen op ons prachtige terras en bent u iedere dag van harte welkom, klik hier voor de openingstijden. Brasserie Op Dorp is vrijdag t/m zondag geopend van 17:00-20:00 uur voor het afhalen van bestellingen, klik hier.


Cafetaria De Koetiller:
Ja ja, er mag weer op ons terras gegeten worden, klik hier voor de openingstijden! Gezellig, u bent van harte welkom! Wij zijn van dinsdag t/m zondag overdag ook geopend voor afhalen en van 17.00 uur tot 20.00 uur voor afhaal en bezorging.

Bestel op tijd zodat u niet te lang in de rij hoeft te staan. Ook voor afhaal vragen wij de bestelling zo veel mogelijk door te geven via www.koetiller.nl of telefonisch op nummer 0252-376522, zodat wij kunnen zorgen dat uw bestelling klaar staat. Klik hier voor het menu.


Café Madero:
Dagelijks staan wij op ons terras weer klaar om jullie enorme dorst te lessen, meer info zie Facebook-pagina. See you @ Bollenstreeks Gezelligste.


Café van der Geest:
Wij mogen jullie weer lekker verwelkomen en dat op ons vernieuwde terras. Wij zijn elke dag geopend, klik hier voor de openingstijden, dus dat wordt goed vertoeven. Kom een heerlijk drankje bij ons doen en zoek een mooi glas uit om mee naar huis te nemen. 

Natuurlijk alleen voor in de sierkast, want de inhoud kunnen jullie uiteraard bij ons nuttigen. Wij hebben dan ook binnenkort 65 nieuwe Speciaal Bieren op de kaart, zeker de moeite waard om deze allemaal te komen proeven. De tap staat alvast open en kijken uit naar jullie gezelligheid!!! Meer info zie website.


Café-Restaurant De Ruigenhoek:
Gelieve te reserveren voor het terras op de dag zelf i.v.m. weersomstandigheden, klik hier voor de openingstijden. Reserveren kan telefonische via 0252-372435. Maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Van woensdag t/m zondag kun je vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur afhalen of de maaltijd thuis laten bezorgen. Klik hier voor het menu. Bestellingen kunnen van woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur worden doorgegeven op ons bestelsysteem www.deruigenhoek.nl of vanaf 17.00 uur telefonisch telefoonnummer: 0252-372435. We zien jullie bestellingen graag tegemoet!!


Como & Co en Pop-up restaurant MAMA:
Vrijdag t/m zondag bezorgen we diner bij jou thuis tussen 15.00-17.30 uur! We bezorgen in de plaatsen Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Zilk, Hillegom, Sassenheim en Voorhout. Afhalen op onze locatie ook mogelijk. Het menu wisselt regelmatig. Bestellen kan met dit menu tot 15 uur op dezelfde dag en doe je eenvoudig via onze website: www.como-co.nl/bezorgen.

Reserveer jouw tafel op ons terras via deze link. Genieten met max twee personen per tafel, uitgezonderd een huishouden bestaande uit meerdere personen. We werken met shifts van 1,5u en hopen op deze manier zoveel mogelijk van onze enthousiaste gasten in de watten te leggen!


Eeterij De Beleving
Yes, we mogen u weer verwelkomen op ons terras! Wel zijn wij helaas nog steeds genoodzaakt om ons aan de Corona regels te houden. Dit betekent dat wij alleen reserveringen op het terras of serre mogen aannemen van maximaal 2 volwassenen uit niet 1 huishouden aan 1 tafel en op 1 ½ mtr afstand, tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden. Vooraf reserveren is verplicht.

Bij binnenkomst zullen wij een gezondheidscheck doen en een registratie verzoek. We kunnen niet wachten en kijken er erg naar uit om u weer terug te zien! Reserveren kan via: telefoon 0252-370410 of https://eeterijdebeleving.nl/reserveren. U kunt bij ons ook terecht voor afhalen lunch en diner. Klik hier voor het  nieuwe menu > 0252-370410. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. 


Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout:

We kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen op ons terras of op de veranda. Ons team 7 dagen per week voor u klaar, klik hier voor de openingstijden. Kom langs voor koffie & gebak, een lekkere lunch en uiteraard een gezellige borrel. 

Wapen’s thuisbezorgd & afhaalmenu. Het nieuwe menu met ook onze vertrouwde klassiekers. Steek de kaarsjes thuis maar aan en wij komen u een heerlijk diner bezorgen. Bestellingen voor bezorgen of afhalen kunt u iedere dag doorbellen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Telefoonnummer 0252-372389. We bezorgen de maaltijden tussen 17.00 en 20.00 uur bij u thuis.


Restaurant Hudson:
Lieve gasten, we mogen jullie eindelijk weer verwelkomen op ons terras. Kom je snel langs voor een heerlijke lunch, gezellig borrel met bites of geniet van een selectie early diner gerechten. Reserveer je plekje op het terras aan de Dorpsringweg via onze website met openingstijden (klik hier). See ya soon, Team Hudson Liefs team Noordwijkerhout.


Restaurant To Meat:
Ons terras op de Steeg is weer open, kijk voor meer info op onze Facebook-pagina.


Snackbar Willemse:

De beste snacks kunt u afhalen of laten bezorgen en bestellen bij onze vestiging, zie ons menu! Ons eten wordt met zorg bereid. Klik hier om te bestellen.