Datum: 16-06-2021 - 04:31
15
me
'21
Zomervoetbal techniektraining door Mike van Wieringen in Noordwijkerhout.
Geschreven door Techniektraining Noordwijkerhout

Zomervoetbal techniektraining door Mike van Wieringen.

Vorig jaar zomer haalde Mike van Wieringen zijn diploma 'Train de Trainer' en startte 'Techniek training Noordwijkerhout'. In de zomervakantie gaf hij aan kinderen van 7 t/m 13 jaar techniektrainingen in kleine groepjes. Dit bleek een succes, want inmiddels geeft hij wekelijks trainingen aan vaste groepjes en er is veel animo voor de vakantieperiodes. Nu de meivakantie ook weer een groot succes was...

treft hij nu al voorbereidingen voor de zomervakantie. Vandaar een oproep aan alle kinderen die zijn/haar techniek willen verbeteren en de beste skills willen leren.

Trainen in de zomervakantie?
Kan jij het voetbal ook niet missen in de zomer? Vind je het leuk om in beweging te blijven en te leren van een ervaren jeugdtrainer? Of wil je juist topfit aan een nieuw voetbalseizoen beginnen? Dan is Techniektraining Noordwijkerhout echt iets voor jou!

Onder leiding van Mike ga je in kleine groepjes aan de slag waar je met plezier aan je techniek kan werken. Om een indruk te krijgen van zijn trainingen, volg zijn insta account @techniektraining.nwh en bekijk de video’s.

Meld je aan!
Enthousiast geworden? Inschrijven voor de zomervakantie is nu al mogelijk. Dus wil je zeker zijn van een plekje, stuur een berichtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. VOL = VOL: kosten: euro 5,00 per persoon, maximaal 4 personen per groepje.

Foto's PR.