Datum: 01-06-2023 - 18:26
11
me
'21
'Start met gezond bewegen' beginnerscursus hardlopen in Noordwijkerhout en Noordwijk.
Geschreven door NSL - Noordwijkerhoutse Strandlopers
Foto's Redactie BON

'Start met gezond bewegen' beginnerscursus hardlopen.

Atletiekvereniging de Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) start op zondag 16 mei met de jaarlijkse opstapgroep hardlopen. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers word je 8 weken getraind met veel aandacht voor lenigheid en uithoudingsvermogen. Het is heerlijk om buiten te trainen met de nadruk op ontspanning. Alle trainingen starten vanaf het clubhuis “Cooling Duin” op de parkeerplaats bij de Duindamseslag...

Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, er wordt bij het begin begonnen. Al meer dan 25 jaar organiseert de AV NSL beginnerscursussen hardlopen. Deze cursussen zijn bedoeld voor iedereen van 16 jaar tot 60+ die (opnieuw) wil beginnen met hardlopen.

Peter van Denzen (hardlooptrainer): “Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie. Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, we beginnen bij het begin.”

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!
Op zondag 16 mei 2021 start de eerste training vanaf het clubhuis “Cooling Duin”. Tijdens de trainingen worden de coronamaatregelen gevolgd. Iedere zondagochtend en donderdagavond wordt een hardlooptraining verzorgd onder begeleiding van ervaren, gecertificeerde trainers.

De training duurt acht weken en kost € 40,00. Na de opstapgroep kun je 15-20 minuten hardlopen. Vervolgens is het mogelijk om lid te worden en je trainingsopbouw te vervolgen in de Doorstroomgroep. Meer informatie en opgeven kan door contact op te nemen met trainer Willy van Pinxteren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-44113410.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie en KWBN. De NSL is opgericht in 1968. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.

Foto NSL.