06
me
'21
College wil grond Schippersvaartweg niet verkopen aan firma Meeuwenoord, men heeft andere plannen in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

College wil grond Schippersvaartweg niet verkopen aan firma Meeuwenoord, men heeft andere plannen.

Het is een onderwerp wat zich al een flink aantal jaren voortsleept in eerst, de voormalige gemeente Noordwijkerhout en vervolgens ook nog steeds in de gemeente Noordwijk. En dat is een mogelijke verhuizing van Meeuwenoord Transport van de Victoriberg naar de Schippersvaartweg, klik hier voor het laatste nieuwsitem juli 2020. Onlangs heeft de firma Meeuwenoord hernieuwde interesse getoond in de...

verwerving van een stuk grond, eigendom van de gemeente, op de Schippersvaartweg nabij nummer 64 tegenover het afvalverwerkingsterrein waar Meeuwenoord Recycling is gevestigd. 

Het bedrijf heeft onlangs de gemeente Noordwijk, in een gesprek met de wethouder, gevraagd naar de mogelijkheid om het stuk gemeentegrond te kunnen verwerven aan de Schippersvaartweg. 

Het college heeft echter voor deze locatie al andere plannen en heeft daarom bij de firma Meeuwenoord aangegeven dat men geen medewerking gaat verlenen aan dit verzoek.

De 'andere' plannen die het college van B&W met de betreffende grond aan de Schippersvaartweg heeft zijn nog niet bekend.

Foto Google Maps.