Datum: 21-03-2023 - 12:27
04
me
'21
Geweldige Koningsdag-opbrengst voor De Honingraat op golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Foto's Redactie BON

Geweldige Koningsdag-opbrengst voor De Honingraat op golfbaan Tespelduyn.

Op Koningsdag organiseerde Landgoed & Golfbaan Tespelduyn een golfdag voor het goede doel, De Honingraat. Tijdens deze dag waren de scorekaarten van de golfers ook hun lot voor de loterij. Bij het inleveren van de scorekaarten konden de golfers een vrijwillige bijdrage doen voor De Honingraat. Naast een vrijwillige bijdrage was er een veiling met drie mooie kavels en kon men meedoen...

aan de Neary- wedstrijd. Deze activiteiten samen hebben geleid tot een mooie opbrengst van liefst € 5.000.

De Honingraat, het dienstencentrum in Noordwijkerhout voor kinderen van 2 tot 18 jaar met verstandelijke of meervoudige beperkingen, had de wens voor een aangepaste duo-fiets. De medewerkers en kinderen waren dolblij verrast met de mooie opbrengst.

“Met dit bedrag kunnen we zelfs twee duo-fietsen verzilveren en wij zijn Tespelduyn dan ook enorm dankbaar’’, aldus de opgetogen Honigraat-manager Dieuwke van der Plas. “De duo fietsen zijn een waardevolle aanvulling en wij zijn hierdoor in staat om extra activiteiten aan te bieden aan twee leeftijdsgroepen”.

Bij De Honingraat worden de kinderen velerlei activiteiten aangeboden, rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Alle activiteiten zijn er zoveel mogelijk op gericht om de kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren.

Op de foto en filmpje: Dieuwke van der Plas (links) krijgt de cheque overhandigt van restaurant manager Joyce Nederstigt.