04
me
'21
Autobedrijf Van Eeden aangesloten bij het keurmerk EDGe Mobility in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Autobedrijf Van Eeden aangesloten bij het keurmerk EDGe Mobility.

Na een aantal maanden van voorbereiding met scholing van het personeel en het voldoen aan alle veiligheidsnormen, is Autobedrijf van Eeden, gevestigd op de Walserij op Gravendam, afgelopen week aangesloten bij het keurmerk EDGe Mobility. Dit is hét keurmerk om onderhoud, APK en reparaties aan alle merken elektrische en hybride voertuigen te mogen uitvoeren en de kwaliteit hoog te houden....

Met het oog op nu en de toekomst is dit een mooie aanvulling op de al bestaande werkzaamheden van het autobedrijf aan benzine en diesel auto's, campers, lichte bedrijfswagens en transmissies. De slogan van het Noordwijkerhoutse Autobedrijf van Eeden blijft dan ook 'Voor uw gemak alles onder één dak'.

EDGe Mobility
EDGe Mobility is hét landelijke netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden. Door onze kennis te delen hebben de gecertificeerde autobedrijven alle know-how en tools in huis om vragen van automobilisten te beantwoorden, aankoopadvies te geven en te helpen bij een storing en onderhoud voor aan elektrische auto's voor alle merken en modellen.

Foto's PR.