Datum: 17-05-2021 - 05:05
29
apr
'21
Vrienden en personeelsvereniging Munnekeweij delen cadeautjes uit in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Vrienden en personeelsvereniging Munnekeweij delen cadeautjes uit. (foto's)

Donderdagochtend werd aan vrijwilligers van Munnekeweij een nieuwe hogedrukspuit overhandigd. De aanschaf van het nuttige apparaat werd na aanvraag mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Munnekeweij. De vier vrijwilligers, Victor van Denzen, Tom van 't Schip (zie foto), Kees Janssen en Hans de Ridder kunnen hun onderhoudswerkzaamheden aan de grote vijver en de ruimte daaromheen...

in de binnentuin nu nog beter en makkelijker gaan uitvoeren. De heer Hans Edelaar (Welkoop) leverde, in opdracht van Vrienden van Munnekeweij, de hogedrukspuit en gaf een uitleg over de werking van het apparaat aan de aanwezige vrijwilligers.

Woonzorgcentrum Munnekeweij is nog op zoek naar een vrijwilliger(s) voor het onderhoud van het groen in de binnentuin. Heeft u groene vingers en een beetje tijd over, dan kunt u zich melden bij Marijke den Elzen via 088-9211406.

Foto's BON

Vaccinatiebrood met injectiespuit voor leden personeelsvereniging Munnekeweij.
Alle leden van de personeelsvereniging van Topaz Munnekeweij hebben een attentie ontvangen. Nu medewerkers en bewoners zijn gevaccineerd ontvingen zij op Koningsdag een toepasselijk overheerlijk Vaccinatiebrood met injectiespuit. Geleverd door Edwin Groot (Brood van Nu). Munnekeweij gaat vol goede moed de zomer tegemoet.

Foto's PR.