Datum: 17-05-2021 - 06:30
28
apr
'21
'Lekker thuis uit eten', terrassen open en winkelen zonder afspraak bij Noordwijkerhoutse ondernemers.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

'Lekker thuis uit eten', terrassen open en winkelen zonder afspraak bij Noordwijkerhoutse ondernemers.

Helaas zijn, door de coronamaatregelen en lockdown, de horecagelegenheden (restaurants en café's) binnen nog steeds gesloten. Maar vanaf vandaag 28 april mogen de terrassen weer open, u bent van harte welkom. Zoals al bekend verzorgen een aantal restaurants en cafetaria de mogelijkheid om, door uzelf op te halen of het laten bezorgen van hun heerlijke maaltijden aan huis....

Maak het uzelf de komende tijd makkelijk en ga in eigen huis lekker uit eten. De bij de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout aangesloten eetgelegenheden brengen het graag bij u thuis of u kunt het daar ook ophalen, zie de menu's voor o.a. Moederdag.

En ja hoor vanaf 28 april mogen de terrassen voorzichtig weer open, zie hieronder de info van de Rijksoverheid. Om een terras afspraak/reservering te maken contact de hieronder staande horecagelegenheden welke adverteren op BON. En alle winkels mogen weer klanten ontvangen zonder winkelafspraak.

Rijksoverheid info: Terrassen open.  (Klik hier voor de adverteerders van BON)
Terrassen buiten kunnen van 12.00 uur tot 18.00 uur open onder voorwaarden. Het maximaal aantal gasten op een terras is 50. Er zijn vaste zitplaatsen en zelfbediening is niet toegestaan. Aan een tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand.

Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar, dan mogen er meer mensen aan een tafel, op minder dan 1,5 meter afstand. Bezoekers kunnen binnen betalen, naar het toilet of gebruik maken van de garderobe. Binnen is een mondkapje verplicht. Bekijk alle regels die gelden op het terras.

Rijksoverheid info: opening detailhandel (Klik hier voor de adverteerders van BON)
Vanaf woensdag 28 april mogen alle winkels weer klanten ontvangen zonder winkelafspraak. Voor niet-essentiële winkels gelden wel voorwaarden. Ook warenmarkten mogen volledig open op 1,5 meter. Bekijk hier alle regels die gelden voor opening detailhandel.


Klik op de logo's voor meer info.

Detailhandel open zonder afspraak:Klik op de logo's voor meer info.
Horecagelegenheden voor de afhaalmenu's en opening terrassen:


All American Bowling:
Update 20 april: Bowling en Minigolf nog minimaal tot 11 mei gesloten! Gezien onze minigolf niet open mag zal ook het terras nog gesloten blijven! Wij zij bereikbaar via ons contactformulier! Team All American Bowling!

All American Bowling Noordwijkerhout gaat samenwerken met E-chopper Verhuur Noordwijk. Nu snel weer open en opstappen op de E-chopper en ga op pad. Rijden over de boulevard van Noordwijk, door de duinen en langs de bloembollenvelden. “Left. Right. Stop en go”. Klinkt goed, toch? Klinkt nog beter als je geruisloos rijdt! En als dat niet alles is …Combineer je reservering met een bezoek aan All American Bowling en ontvang 20% ​​korting!


Brasserie Op Dorp:
Alle moeders verdienen het dit jaar om extra lekker verwend te worden! Daarom hebben wij voor jullie een heerlijk Moederdag-menu in elkaar gezet om je moeder op 7, 8 en 9 mei lekker in de watten te leggen. Om teleurstellingen te voorkomen graag voor vrijdag 7 mei bestellen. Bestellen kan al via 0252-255877. 

Eindelijk kunnen we jullie weer ontvangen op ons prachtige terras. U bent iedere dag van harte welkom tussen 12:00 en 18:00 uur.


Cafetaria De Koetiller:
Ja ja, vanaf 28 april mag er weer op ons terras gegeten worden! Gezellig, u bent van harte welkom! Wij zijn van dinsdag t/m zondag overdag ook geopend voor afhalen en van 17.00 uur tot 20.00 uur voor afhaal en bezorging.

Bestel op tijd zodat u niet te lang in de rij hoeft te staan. Ook voor afhaal vragen wij de bestelling zo veel mogelijk door te geven via www.koetiller.nl of telefonisch op nummer 0252-376522, zodat wij kunnen zorgen dat uw bestelling klaar staat. Klik hier voor het menu.


Café Madero:
Dagelijks van Twaalf tot Zessen staan wij op ons terras weer klaar jullie enorme dorst te lessen. See you de 28e april @ Bollenstreeks Gezelligste. Meer info zie Facebook-pagina.


Café van der Geest:
Het is al bijna woensdag 28 april!!! Dan mogen wij jullie weer lekker verwelkomen en dat op ons vernieuwde terras. Wij zijn elke dag vanaf 14:00uur geopend, dus dat wordt goed vertoeven. Kom een heerlijk drankje bij ons doen en zoek een mooi glas uit om mee naar huis te nemen. 

Natuurlijk alleen voor in de sierkast, want de inhoud kunnen jullie uiteraard bij ons nuttigen. Wij hebben dan ook binnenkort 65 nieuwe Speciaal Bieren op de kaart, zeker de moeite waard om deze allemaal te komen proeven. De tap staat alvast open en kijken uit naar jullie gezelligheid!!! Meer info zie website.


Café-Restaurant De Ruigenhoek:
Van dinsdag t/m zondag kun je vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur afhalen of de maaltijd thuis laten bezorgen. Klik hier voor het menu. Bestellingen kunnen van dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur worden doorgegeven op ons bestelsysteem www.deruigenhoek.nl of vanaf 17.00 uur telefonisch telefoonnummer: 0252-372435. We zien jullie bestellingen graag tegemoet!!


Como & Co en Pop-up restaurant MAMA:
Vrijdag t/m zondag bezorgen we diner bij jou thuis tussen 15.00-17.30! We bezorgen in de plaatsen Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Zilk, Hillegom, Sassenheim en Voorhout. Afhalen op onze locatie ook mogelijk. Het menu wisselt regelmatig. Bestellen kan met dit menu tot 15 uur op dezelfde dag en doe je eenvoudig via onze website: www.como-co.nl/bezorgen.

Reserveer jouw tafel via deze link. Genieten met max twee personen per tafel, uitgezonderd een huishouden bestaande uit meerdere personen. We werken met shifts van 1,5u en hopen op deze manier zoveel mogelijk van onze enthousiaste gasten in de watten te leggen!


Eeterij De Beleving
Yes, we mogen u na maanden eindelijk weer verwelkomen op ons terras! Wel zijn wij helaas nog steeds genoodzaakt om ons aan de Corona regels te houden. Dit betekent dat wij alleen reserveringen op het terras of serre mogen aannemen van maximaal 2 volwassenen uit niet 1 huishouden aan 1 tafel en op 1 ½ mtr afstand, tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden. Vooraf reserveren is verplicht.

Bij binnenkomst zullen wij een gezondheidscheck doen en een registratie verzoek. We kunnen niet wachten en kijken er erg naar uit om u weer terug te zien! Reserveren kan via: telefoon 0252-370410 of https://eeterijdebeleving.nl/reserveren. U kunt bij ons ook terecht voor afhalen lunch en diner. Klik hier voor het  nieuwe menu > 0252-370410. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. 


Landgoed Tespelduyn
Terras blijft gesloten - Take Away blijft wél mogelijk
Enorm teleurgesteld vernamen wij dat wij ons terras vandaag niet mogen openen. De wetgever stelt dat wij vallen in categorie “Horeca op sportaccommodaties”. Deze categorie mag, anders dan reguliere horeca, het terras niet openen op 28 april.

Zuur, bitter en pittige tegenvaller! Wij laten ons zelfs hierdoor niet uit het veld slaan en gaan met volle energie verder met Take Away en Tespelduyn Thuis.
• Take Away bar geopend van 8:30 t/m 20.00 uur. Zondag vanaf 8.00 uur
• Tespelduyn Thuis kan besteld worden tot 19:30 uur, bezorgen en afhalen kan tot 20:00 uur.
• Bezorging vanaf 16:00 uur.
* Bekijk de menukaart met lunch, high tea en diner op www.tespelduyn.nl/thuis


Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout:

Yess we mogen weer open! We kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen op ons terras of op de veranda. Vanaf 28 april staat ons team 7 dagen per week voor u klaar van 12.00 uur tot 18.00 uur. Kom langs voor koffie & gebak, een lekkere lunch en uiteraard een gezellige borrel. 

Wapen’s thuisbezorgd & afhaalmenu. Het nieuwe menu met ook onze vertrouwde klassiekers. Steek de kaarsjes thuis maar aan en wij komen u een heerlijk diner bezorgen. Bestellingen voor bezorgen of afhalen kunt u iedere dag doorbellen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Telefoonnummer 0252-372389. We bezorgen de maaltijden tussen 17.00 en 20.00 uur bij u thuis.


Restaurant Hudson:
Lieve gasten, We kunnen het nog bijna niet geloven. Na zo lang wachten mogen we jullie eindelijk weer verwelkomen. Kom je snel langs voor een heerlijke lunch, gezellig borrel met bites of geniet van een selectie early diner gerechten. Reserveer je plekje op het terras aan de Dorpsringweg via onze website (klik hier). See ya soon, Team Hudson Liefs team Noordwijkerhout.


Restaurant To Meat:
Ons terras op de Steeg is vanaf 28 april weer open, kijk voor meer info op onze Facebook-pagina.


Snackbar Willemse:

De beste snacks kunt u afhalen of laten bezorgen en bestellen bij onze vestiging, zie ons menu! Ons eten wordt met zorg bereid. Klik hier om te bestellen.