Datum: 06-05-2021 - 09:11
27
apr
'21
Koningsdag 2021 in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Koningsdag 2021 in Noordwijkerhout. (foto's)

Ook dit jaar is de Oranjevereniging Noordwijkerhout, in verband met de coronamaatregelen, helaas weer genoodzaakt om een alternatief online-programma te organiseren rondom Koningsdag 2021 (lees meer voor het resterende programma van vandaag). Maar er is ook spontaan een beperkte Koningsmarkt ontstaan, in verschillende straten hebben mensen een verkoopkleedje uitgespreid...

in hun eigen tuin en verkopen kinderen en ouders hun spulletjes. De deelnemers aan de Koningsmarkt zitten aardig verspreid in de verschillende straten van het dorp, waardoor er geen grote druktes ontstaan. Op de Erfvoort (wijk Zeeburg) kun je bij het tafeltje van Doris van Kampen, de petitie ondertekenen 'De Schelft terug in Noordwijkerhout'.

Niet alleen Koning Willem Alexander is op deze zonnige dag jarig, ook Wally Rodenburg (lid van de Oranjevereniging) viert vandaag zijn Abraham-leeftijd van maar liefst vijftig jaar. Van harte gefeliciteerd Wally en fijne dag toegewenst.

Op het Julianaplein werd onder de gezellige klanken van 'De Vrolijke Muzikanten' (Jos en Ria Disseldorp) op Koningsdagmorgen spontaan het Noordwijkerhouts Volkslied ingezet. 

Resterende programma Koningsdag - 27 april
15.30 - 17.30 uur - Online KoningsBingo Noordwijkerhout

16.15 uur - 17.50 uur - Nationale Toost - Toost u met ons mee?

18.15 uur - De eerste ‘digitale’ editie van ‘Schijt je Rijk’

Zie voor meer info de website van de Oranjevereniging Noordwijkerhout: www.ovnwh.nl.

Foto's logo BON.