Datum: 17-05-2021 - 05:14
29
apr
'21
De Virtuele Strandlopen 2021 in Noordwijk.
Geschreven door Commissie Strandlopen van NOVO

De Virtuele Strandlopen 2021.

Omdat nog niet zeker is of de StarBalm Strandlopen dit jaar kunnen worden gehouden biedt de Commissie Strandlopen deze zomer alle enthousiaste lopers opnieuw de mogelijkheid op mee te doen met de Virtuele Strandlopen 2021. Dat was vorig jaar een geslaagd alternatief. Een Virtuele Strandloop houdt in dat iedereen zelf een afstand loopt van 2, 4 of 8 kilometer, net als bij de echte Strandlopen....

Dat gebeurt bij voorkeur in een shirt van een van de vorige strandlopen. Van deze virtuele loop kan een foto worden ingestuurd zodat via Facebook en de website iedereen kan laten zien dat er - ondanks Corona- toch gepresteerd wordt. Op de website van www.strandlopen.nl is te vinden hoe men zich aan kan melden. De Commissie biedt dit jaar een ruimere gelegenheid om deel te nemen.

Er kan al worden gestart op 1 mei a.s. en deelname is mogelijk tot eind augustus 2021. Lopers kunnen zich inschrijven op de website www.strandlopen.nl tegen betaling van een bijdrage van € 3,50.

De Commissie Strandlopen hoopt dat deze website opnieuw wordt gevuld met heel veel vrolijke foto’s van enthousiaste deelnemers. Iedere deelnemer ontvangt eind augustus een leuke herinnering aan deze “Virtuele Strandlopen”.

Uiteraard hoopt de Commissie dat het a.s. zomer alsnog mogelijk wordt om echte Strandlopen te organiseren. Als die mogelijkheid ontstaat zal dat tijdig bekend worden gemaakt.

Foto Priscilla Bekkers