Datum: 16-05-2021 - 08:00
25
apr
'21
Oranjevereniging Noordwijkerhout organiseert kleurplaatwedstrijd en een woordzoeker.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Oranjevereniging Noordwijkerhout organiseert kleurplaatwedstrijd en een woordzoeker.

Speciaal voor Koningsdag is voor alle kinderen op de basisschool een mooie kleurplaat gemaakt (klik hier). Vind jij het leuk om met alle kinderen in Nederland dezelfde kleurplaat te kleuren én misschien een prijs winnen? Op www.ovnwh.nl kun je de kleurplaat downloaden. Lukt dat niet kun je een exemplaar halen bij Vink Multimedia. Als je klaar bent met kleuren vergeet dan niet je naam e.d. in te vullen....

Lever de kleurplaat vóór 27 april in bij Vink Multimedia, Havenstraat 9a. Winnaars worden bekend gemaakt op onze site op 27 april en de winnaars krijgen diezelfde dag een tegoedbon van Top 1 Toys in hun brievenbus.

Woordzoeker - 23 t/m 26 april
Voor Koningsdag is een speciale Koningsdag woordzoeker gemaakt (klik hier). Als u de oplossing gevonden heeft kunt u hem vóór 27 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailen. Als mailen niet lukt mag u de woordzoeker vóór 27 april inleveren bij Vink Multimedia, Havenstraat 9a. 

Vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Onder de juiste inzendingen verloten wij 3 DA-bonnen. Winnaars worden bekend gemaakt op onze site op 27 april en de winnaars krijgen diezelfde dag de tegoedbon in hun brievenbus.