Datum: 17-05-2021 - 06:20
25
apr
'21
Oranje 'Kokkerhout Borreltijd' tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Noordwijkerhout
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Oranje 'Kokkerhout Borreltijd' tijdens Koningsnacht en Koningsdag.

Op Koningsnacht van 20:00 tot 1:00 uur doen wij onder de naam ‘Kokkerhout Beats Kingsnight edition’ een uitzending voor de jeugdige kijkers in Noordwijkerhout. Een lineup met allerlei lokale bekende DJ’s die de vertrouwde sfeer van Koningsnacht bij de kijker thuis in de huiskamer gaan creëren. Powered by de lokale horeca Cafe van der Geest en Het Feest van Harry en supported door...

de Oranjevereniging Noordwijkerhout wordt dit een ‘oranje’ knalfeestje. Via de website: www.kokkerhoutborreltijd.nl kan de kijker zelf kiezen op welk kanaal hij of zij de livestream wil bekijken: HD livestream, YouTube, via Facebook of kom gezellig in de Beats ‘Zoom’ meet.

Koningsdag:
Vanaf 15:00 tot 21:00 uur, een ouderwetse Kokkerhout Borreltijd uitzending Koningsdag editie. Opnieuw met een uitgebreide lineup van DJ’s en lokale zangers. Tijdens de uitzending ook de spannende ontknoping van het nieuwe onderdeel van de Oranjevereniging ‘Schijt je Rijk’. Uiteraard wordt ook het nationale toastmoment niet vergeten.

Powered by de lokale horeca Café van der Geest en Het Feest van Harry en supported door de Oranjevereniging Noordwijkerhout wordt dit weer een gezellige uitzending. Via de website: www.kokkerhoutborreltijd.nl kan de kijker zelf kiezen op welk kanaal hij of zij de livestream wil bekijken: HD livestream, Youtube, via Facebook of kom gezellig in de Borreltijd ‘Zoom’ meet.

Zie hieronder de promo-affiches.