Datum: 12-08-2022 - 16:33
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
24
apr
'21
Werkgevers ontvangen bedankbordje voor het beschikbaar stellen van brandweervrijwilligers in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Brandweer Noordwijkerhout

Werkgevers ontvangen bedankbordje voor het beschikbaar stellen van brandweervrijwilligers. (foto's)

Een aantal werkgevers uit Noordwijkerhout die hun personeel de mogelijkheid biedt om als brandweervrijwilliger actief te zijn, hebben een bedankbordje gekregen. De brandweer kan niet zonder vrijwilligers en zeker in de dagsituatie is het moeilijk om genoeg mensen te krijgen. In Noordwijkerhout staan 27 brandweervrijwilligers het hele jaar, 24 uur per dag, paraat om in actie te komen. Ook tijdens...

hun reguliere werk, of het nu brand, een dier in nood of een reanimatie is, ze staan klaar en bieden hulp. Dit kan omdat hun families, maar ook hun werkgevers hier ruimte voor bieden.

Veel werkgevers vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de samenleving, dat doen ze onder meer door hun personeel beschikbaar te stellen voor de brandweer.

De werkgevers zien het bedankbordje als een mooi compliment en als een blijk van waardering. Terecht, want deze bedrijven biedt het personeel de mogelijkheid waardoor wij als brandweer ons werk kunnen doen. 

Peter van den Burg, ploegchef Brandweer, overhandigde de bedankbordjes namens kazerne Noordwijkerhout aan Agro Techniek, Heemskerk Straatreiniging en de BRI Groep allen gevestigd in Noordwijkerhout. 

Brandweer Hollands Midden zoekt meer vrijwilligers voor de kazerne Noordwijkerhout. Mensen die geïnteresseerd zijn in een bijbaan bij de brandweer kunnen meer informatie vinden op www.brandweer.nl/hollands-midden/kazernes.

Foto's PR
Foto 1 > Agro Techniek (Koos de Vink, Managing Director Nobels Group)
Foto 2 > Agro Techniek (Koos de Vink, Ronald van der Slot, Peter van den Burg)
Foto 3 > Heemskerk Straatreiniging (Willem Heemskerk)
Foto 4 > BRI Groep (Jan van Beelen, Technisch directeur)