Datum: 17-05-2021 - 05:15
23
apr
'21
De Zonnebloem en de strandrups een geweldige combinatie in Noordwijkerhout.
Geschreven door Stichting Outdoor4Disabled

Strandrups mag toch weer rijden!

Fantastisch nieuws: Wat eerder onmogelijk leek is alsnog waarheid geworden: de Strandrups heeft een kenteken gekregen, afgegeven door de RDW. Samen met de geldende gemeentelijke ontheffing om op het strand te rijden, ligt nu de weg open om met de Strandrups (gebouwd in 2017 door WDM Mechanisatie in Noordwijkerhout) de strandritten te hervatten, uiteraard met inachtneming van de maatregelen...

die gelden in de tijd van de pandemie. In de allereerste plaats is dit een waardering voor onze gasten, dit goede nieuws kon voor hen op geen beter moment komen. In de tweede plaats is het een geweldig compliment voor de vrijwilligers van Outdoor4Disabled.

Natuurlijk is het ook goed nieuws voor onze sponsoren dat hun ondersteuning effect heeft. Tenslotte zien we het als erkenning voor de voortdurende steun die we van alle kanten kregen.

Overigens gaat Outdoor4Disabled gewoon verder met de nieuwe initiatieven, zodat onze gasten deze zomer ook met een ‘eigen’ elektrische rolstoel het strand op kunnen.

Voor informatie of reservering stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel je met Marion Kuijper, 06 46 37 22 08.

Foto PR.