Datum: 16-05-2021 - 08:45
21
apr
'21
CDA en LSN inventariseren verkeersknelpunten in de gemeente Noordwijk.
Geschreven door CDA en LSN

CDA en LSN inventariseren verkeersknelpunten in de gemeente Noordwijk.

Verkeersveiligheid is voor veel mensen in de gemeente Noordwijk een belangrijke zaak. Dit blijkt wel uit de vele mails, apps en telefoontjes die verschillende raadsleden hierover krijgen. Daarom hebben Kim Smeltink van Lijst Salman Noordwijk (LSN) en Sebastiaan Duivenvoorde van CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk het initiatief genomen om een inventarisatie te maken van verkeersknelpunten...

in De Zilk, Noordwijk en Noordwijkerhout. 

Duivenvoorde: ‘’Tijdens de vorige collegeperiode is er door het CDA een inventarisatie gedaan van verkeersonveilige punten in de voormalige gemeente Noordwijkerhout, dit heeft destijds heel veel reacties opgeleverd en veel verkeersonveilige punten zijn ook aangepakt’’. ‘’Omdat dit toch zeker wel 4 jaar geleden is vinden wij het tijd voor een nieuwe inventarisatie, dit keer in de nieuwe gemeente Noordwijk’’.

Smeltink: ‘’Het lijkt ons een goed idee om dit samen op te pakken zodat de gemeente weet heeft van de onveilig situaties en hier maatregelen kan nemen’’.

Inwoners van de gemeente Noordwijk worden opgeroepen verkeersonveiligheid situaties te melden door het opgeven van een situatie met straatnaam (liefst met bijgevoegde foto) bij Kim of Sebastiaan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nog voor de zomer zullen de raadsleden de inventarisatie overhandigen aan het college.