Datum: 17-05-2021 - 06:25
19
apr
'21
Opnieuw drie auto's betrokken bij kop-staartbotsing op N206 De Zilk. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Opnieuw drie auto's betrokken bij kop-staartbotsing op N206 De Zilk. (foto's)

Op 19 februari vond er ook al een kop-staartbotsing plaats op de N206, ter hoogte van de afrit bij De Zilk, waarbij drie auto's betrokken waren. En vandaag rond de klok van 13.00 uur was het op hetzelfde punt opnieuw raak, voor het stoplicht van de werkzaamheden aan het viaduct bij de ingang AWD. Ook bij deze kop-staartbotsing waren er drie auto's betrokken. Een blauwe bestelbus...

stond te wachten voor het stoplicht en een achteropkomende auto (donker grijs) remde daarvoor af. De derde auto (licht grijs) had dit allemaal te laat in de gaten en klapte bovenop zijn voorganger, die vervolgens weer op de bestelbus klapte. De achterste twee auto's liepen de meeste schade op en moesten worden weggesleept.

De ambulance heeft één van de inzittenden behandeld, maar deze hoefde niet mee naar een ziekenhuis. Het verkeer op de N206 liep in beide richtingen flinke vertraging op. Op 5 februari 2021 vond er ook al een dergelijk ongeluk plaats ter hoogte van Noordwijkerhout, ook bij een stoplicht voor wegwerkzaamheden.

Foto's BON