Datum: 01-02-2023 - 09:29
18
apr
'21
KOranjevereniging Noordwijkerhout presenteert het programma rondom Koningsdag.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Stoepkrijtwedstrijd voor de vrijheid voor Noordwijkerhoutse basisschool kinderen.

Alle kinderen op de basisschool krijgen van de Oranjevereniging Noordwijkerhout via hun school stoepkrijt met daarbij een opdracht. Wat is vrij zijn eigenlijk? Wat betekent vrijheid voor jou? Van 27 april t/m 5 mei mogen alle kinderen van de basisschool een stoepkrijttekening maken over wat Vrijheid voor hun betekent. Buiten mogen spelen en een tekening maken past ook bij vrij zijn, combineer dit en maak...

een foto van jou én je stoepkrijttekening en stuur hem op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in dit berichtje je naam, adres en leeftijd. Ook mag je in het berichtje een verhaaltje schrijven met wat je op de tekening ziet.
De mooiste tekeningen maken natuurlijk kans op een leuke prijs.

Niet alle kinderen zitten op een basisschool in Noordwijkerhout, zij worden uiteraard niet vergeten. Bij deze een oproep; indien uw kind onderwijs buiten Noordwijkerhout volgt stuur dan, vóór 23 april, een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de naam van uw kind, adres en leeftijd. U ontvangt dan een bericht waar en wanneer het pakketje opgehaald kan worden.