Datum: 01-06-2023 - 10:31
17
apr
'21
Facebook-groep 'Wandelen en foto’s in de Bollenstreek' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

#Bollenstreekwandeling van DE JONG Kampeer & Recreatie al meer dan 50.000 keer bekeken.

Het initiatief van DE JONG Kampeer & Recreatie, om het wandelen in de Bollenstreek nog meer op de kaart te zetten, begint zijn vruchten af te werpen. De wandelroute #Bollenstreekwandeling, die vrijdag door DE JONG online werd gezet, is in korte tijd al meer dan 50.000x bekeken. Ook hun Facebook-groep 'Wandelen en foto’s in de Bollenstreek' groeit gestaag door. De groep, die nog geen maand actief is...

heeft onlangs zelfs al de 2.000 leden gepasseerd.

Als dé outdoorspecialist van de Bollenstreek, heeft DE JONG Kampeer & Recreatie zich als doel genomen, om het wandelen in de Bollenstreek nog meer op de kaart te zetten. Wandelen is niet voor niets de populairste sport van Nederland en zowel jong als oud trekt er tegenwoordig graag op uit. Het is het hele jaar door prachtig wandelen in de Bollenstreek, maar zeker in deze periode is het genieten. De voorjaarsbloeiers, de tulpen, hyacinten en narcissen, staan volop in bloei.

Vandaar ook dat DE JONG nu zelf een wandelroute heeft uitgewerkt, die laat zien hoe prachtig de streek op dit moment is. Langs de route zijn diverse parkeerplaatsen, take aways, toiletten en leuke activiteiten te vinden, die met de streek te maken hebben. Zo loop je langs Tulip Experience Amsterdam, The Tulip barn, Kasteel Keukenhof en de Pluktuin van S. Pennings.

Op de website van DE JONG vind je een uitgebreid blog over de #Bollenstreekwandeling. In dit blog staat onder andere het Google Maps kaartje met de route, maar ook een uitleg over de diverse bloemen die langs de route te vinden zijn. Ook staat er duidelijk aangegeven waar je kan parkeren en lees je meer over de activiteiten en take aways langs de route. Wil je genieten van de geuren en kleuren die de Bollenstreek te bieden heeft? Trek er dan nu op uit!

De #Bollenstreekwandeling bekijken, doe je hier:
https://www.dejongrecreatie.nl/blog/bollenstreekwandeling-door-de-jong-kampeer-recreatie/

Aanmelden voor Facebookgroep, doe je hier:
https://www.facebook.com/groups/wandelenindebollenstreek

Foto's PR