Datum: 25-06-2021 - 15:54

16
apr
'21
Van de voorzitter Oranjevereniging Noordwijkerhout: nieuws Koningsdag.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Nationale Toost op Koningsdag, toost u met ons mee met de lokale borreltas voor 2 personen?

Dit jaar wordt er door de Oranjevereniging Noordwijkerhout een borreltas samengesteld om op Koningsdag met elkaar het glas te heffen. Wanneer u de toost uitbrengt is natuurlijk geheel aan uzelf maar weet dat het nationale toostmoment van 16.15 tot 17.50 uur vanuit Paleis Soestdijk gepland staat. In een speciale uitzending ‘MAX Koningsdag’ wordt uitgebreid gereflecteerd op het Koninklijk bezoek aan Eindhoven...

Hoogtepunt van de uitzending is de Nationale Toost om 16.30 uur, op de verjaardag van Zijne Majesteit en op de gezondheid van iedereen. Natuurlijk kunt u deze borreltas ook bestellen als u aan onze online KoningsBingo mee doet.

De inhoud van de Noordwijkerhoutse borreltas is vooral samengesteld met producten van onze lokale ondernemers en wij bieden u deze tas aan voor € 12,50. In deze borreltas zit voor elk wat wils zoals een biertje, wijntje of een sapje maar ook nootjes, een stukje worst en kaas om de borrel extra gezellig te maken.

U kunt deze borreltas tot en met donderdag 22 april a.s. middels de link op onze website https://ovnwh.nl/borreltas/ bestellen. U ontvangt dan een bevestigingsmail die u bij het ophalen van de tas op zondag 25 april a.s. moet meenemen.

In deze mail laten wij u ook het tijdstip en de plaats van ophalen weten. Laten we er met elkaar ondanks de beperkingen een leuke dag van maken. Met een hartelijke Oranjegroet, proost!!!!!