Datum: 30-03-2023 - 16:08
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

15
apr
'21
Jubileumcommissie 55 jaar Babyfaaten doet oproep voor oud-Prinsen en Prinsessen.
Geschreven door 55 jaar Babyfaaten
Foto's Redactie BON

Jubileumcommissie 55 jaar Babyfaaten doet oproep voor oud-Prinsen en Prinsessen.

Beste oud Prinsen en prinsessen van de Babyfaaten. Aankomend seizoen bestaan de Babyfaaten 55 jaar, en dit moet gevierd worden. De commissie is al in volle gang om van dat jaar een groot feest te maken. Dit feest willen we natuurlijk vieren met alle oud prinsen en prinsessen. Helaas zijn er al een aantal prinsen ons ontvallen, maar we willen wel met de andere 49 prinsen en prinsessen dit jaar met elkaar vieren...

Daarom zijn we op zoek naar jou, heb je in de afgelopen tijd nog geen contact met ons gehad, neem dan graag contact met ons op. of mocht je weten dat een familielid of bekende van vroeger/nu prins of prinses is geweest bij de Babyfaaten, laat het ons weten.

Het feest zou pas compleet zijn als we iedereen hebben gevonden. Hoe mooi zou het zijn dat we straks een podium vol hebben met alle prinsen en prinsessen en we oude herinneren kunnen ophalen.

Dus mochten we op zoek zijn naar jou of ken je iemand die we zoeken laat het ons weten. Graag een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderwerp 'Babyfaaten reünie'.

Met vriendelijke groeten,
Commissie 5x11 Babyfaaten
Ton van den Burg