Datum: 21-03-2023 - 11:34
13
apr
'21
Op Koningsdag golfen op Tespelduyn voor De Honingraat.
Geschreven door Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Foto's Redactie BON

Op Koningsdag golfen op Tespelduyn voor De Honingraat.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn verkoopt bij opbod 3 mooie kavels en organiseert op 27 april een golfdag voor het goede doel, De Honingraat. “De scorekaarten van alle golfers van die dag is ook hun lot voor de loterij”, aldus Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. “De score die je op Koningsdag maakt is niet relevant, want alle na afloop van de golfronde...

ingeleverde scorekaarten doen mee met de loterij. Deelname is heel eenvoudig; gewoon een starttijd boeken en na afloop de scorekaart inleveren”.

Winnaars spelen op De Haagsche of De Noordwijkse
“We kunnen dankzij gulle sponsors prachtige prijzen verloten, waaronder greenfees op de mooiste banen van Nederland. Zo kunnen winnaars met 2 personen gaan golfen op De Haagsche, Hooge Rotterdamsche, Herkenbosche of Rozenstein. Liefst 6 personen maken kans op greenfees voor De Noordwijkse”, glundert Duivenvoorde.

“Bij het inleveren van de scorekaarten kunnen de golfers een vrijwillige bijdrage doen voor De Honingraat. Bijzonder is dat alle golfers van deze dag 2 gratis trainingen met personal trainer t.w.v. € 95 cadeau krijgen van fit20 uit Hillegom”.

De Honingraat
De Honingraat in Noordwijkerhout is een dienstencentrum voor kinderen van 2 tot 18 jaar met verstandelijke of meervoudige beperkingen. Binnen dit dienstencentrum worden de kinderen velerlei activiteiten aangeboden, rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Alle activiteiten zijn er zoveel mogelijk op gericht om de kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren.

Manager Dieuwke van der Plas is verheugd dat Tespelduyn wederom De Honingraat ondersteunt. “Wij ontvangen al jarenlang giften van Tespelduyn en ik kan je verzekeren dat deze uitstekend worden besteed. Wij kochten eerder al speciale I-pads en ook hebben wij in onze speeltuin geïnvesteerd. Als Honingraat zijn wij echt verguld met zo’n goede buur als Tespelduyn”.

Golfen op Nunspeet voor winnaar van de ‘Neary’
“Ook doen wij een extra activiteit voor alle golfers én voor het goede doel”, vervolgt Duivenvoorde. “Van 9.00 tot 17.00 uur kan iedereen voor € 5 trachten de bal zo dicht mogelijk bij de hole te slaan en zodoende de ‘Neary’-prijs te winnen. Ook voor deze winnaar hebben wij een prachtige prijs, namelijk 2 stuks 18-holes greenfees ter waarde van € 150 op de prachtige baan van Het Rijk van Nunspeet!”

Bieden op kaarten voor Ajax, ZZ Leiden of een Golf Masterclass. “Wij hebben hoge verwachtingen van het bij opbod verkopen van 3 prachtige kavels. Biedingen kunnen door iedereen gedaan worden via de socials van Tespelduyn, maar indien je niet via socials wilt bieden, dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.”, besluit Duivenvoorde.

De 3 kavels waarop nu al geboden kan worden:
- 10 kaarten Ajax in vak 113 - seizoen 2021-2022, aangeboden door Railcare
- 8 personen Masterclass golf van 90 minuten door Tjeerd Staal inclusief 1 uur borrelen met hapjes, aangeboden door Tjeerd Staal en Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
- 4 Businesskaarten ZZ Leiden Basketball inclusief buffet, aangeboden door Landgoed & Golfbaan Tespelduyn