Datum: 30-06-2022 - 06:31
10
apr
'21
11-jarige Thomas uit Noordwijkerhout in The Blind Auditions van The Voice Kids. (foto's + uitzending gemist)
Geschreven door Redactie BON

11-jarige Thomas in The Blind Auditions van The Voice Kids. (foto's + uitzending gemist)

Noordwijkerhout heeft de afgelopen jaren heel wat zangtalent afgeleverd bij The Voice Kids. Het begon bij Guusje in 2013, Bart Weijers in 2015 en de laatste was Jens Heemskerk in 2019. Maar vrijdagavond 9 april deed er een nieuw Noordwijkerhouts zangtalent mee aan The Blind Auditions van The Voice Kids en dat was de 11-jarige Thomas Koekkoek. Thomas hebben we al meer hier op BON gehad...

hij is het Noordwijkerhoutse zangtalent die voor de coronatijd mocht optreden in 'Annie de Musical'. Helaas kan dat door corona voorlopig niet meer en toen dacht Thomas hup ik doe mee met The Voice Kids.

Thomas werd door Jamai thuis heel leuk verrast in de wijk Mossenest en kreeg hij uit handen van 'een Sushi-bezorger' de uitnodiging om deel te nemen aan The Blind Auditions van The Voice Kids. (zie filmpje) Thomas zong in The Blind Auditions van Katy Perry het nummer Firework. 

Na een goed optreden met voldoende vuurwerk draaide er helaas toch geen stoelen voor de nog jonge 11-jarige Thomas. Coach Ilse de Lange gaf aan dat het heel goed ging, maar dat hij nog even moest bijleren en dat hij absoluut nog een keer moest deelnemen.

Thomas heeft enorm genoten van het optreden in de spotlights en aan Jamai beloofde hij dat hij zeker zou terugkomen, om nog een keer mee te doen aan The Voice Kids van RTL4.

Klik hier voor de gehele 'uitzending gemist' met de verrassing voor Thomas.

Klik hier voor 'uitzending gemist' van het optreden.

Screenfoto's uitzending.