03
apr
'21
Van de voorzitter Oranjevereniging Noordwijkerhout: nieuws Koningsdag.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Van de voorzitter Oranjevereniging Noordwijkerhout: nieuws Koningsdag.

Beste Noordwijkerhouters, Zoals aangekondigd in mijn vorig schrijven heeft de Oranjevereniging de handschoen opgepakt om van de komende activiteiten toch wat te gaan maken. Op weg naar Koningsdag en 4 en 5 mei zijn inmiddels de eerste stappen gezet. Op onze site is er, voor de creatievelingen onder ons, een kleurplaat en een woordzoeker geplaatst...

Graag maak ik u ook attent op een initiatief ‘Post voor het Paleis’ vanuit de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen (KBOV) in samenwerking met ouderenorganisatie ANBO en Omroep MAX.

Zij zijn op zoek naar verhalen die de tijd tekenen waarin we zitten, op zoek naar de wijsheid, op zoek naar anekdotes, levenslessen, adviezen, mooie en minder mooie ervaringen van deze coronatijd.

Want verhalen verbinden, net als vorig jaar toen kinderen brieven stuurden naar de Koning. U kunt er meer over lezen op de website www.postvoorhetpaleis.nl . Stuur uw verhaal vóór 10 april op.

Wij houden u graag op de hoogte van de vorderingen van ons programma en werken hard aan een invulling die past binnen de coronavoorschriften.

Met een warme Oranjegroet,
Namens de Oranjevereniging Noordwijkerhout
Voorzitter Hans Janssen