Datum: 14-04-2021 - 16:13

03
apr
'21
Geef uw stem aan Bouckaert Slaapcomfort bij Sterkste Schakel Verkiezing Publieksprijs.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Geef uw stem aan Bouckaert Slaapcomfort bij Sterkste Schakel Verkiezing Publieksprijs.

Bouckaert Slaapcomfort uit Noordwijkerhout is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring Rijnland in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business. De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen...

in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2021 alweer voor de achttiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Bouckaert Slaapcomfort is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Bouckaert Slaapcomfort dé beddenspecialist van de Duin- en Bollenstreek. Samen hebben Rob en Miriam Bouckaert al meer dan 50 jaar ervaring in de beddenbranche en kunnen zich daarom ook dé specialisten noemen. Hun motto is ‘Iedereen verdient een goede nachtrust’

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Food en Non-food, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd.

De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van ondernemersorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is 16 april 2021 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2021 mag noemen.

Publieksprijs:
De Sterkste Schakel kent naast de juryprijzen ook nog een Publieksprijs. Van zaterdag 3 april t/m zaterdag 10 april is de stembus geopend en kan iedereen op zijn of haar favoriete bedrijf stemmen slechts één maal op basis van je e-mailadres. Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website https://rijnland.sterksteschakel.nl/publieksprijs/

Hieronder kunt u ook nog de Paasactie bekijken van Bouckaert Slaapcomfort, doe uw voordeel! (2e Paasdag open > na afspraak)