Datum: 18-04-2021 - 13:37

28
mrt
'21
Oranjevereniging Noordwijkerhout: Koningsdag en 4 en 5 mei.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Oranjevereniging Noordwijkerhout: Koningsdag en 4 en 5 mei.

Van de voorzitter Oranjevereniging Noordwijkerhout...
Beste Noordwijkerhouters, Waar we allemaal gehoopt hadden, dat we op Koningsdag, 4 en 5 mei 2021 weer in groten getale samen zouden komen, weten we nu dat dit in 2021 helaas nog niet mogelijk zal zijn. Ook dit jaar zijn er maatregelen van kracht om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden. We vinden het heel jammer maar zijn niet...

bij de pakken neer gaan zitten. We gaan voor het maximale om, waar het kan, met u te vieren en te herdenken. We werken aan een programma wat begint op 23 april, als de Koningsspelen vanuit de basisscholen worden ingevuld, tot en met 5 mei waar we 76 jaar bevrijding onder de aandacht zullen brengen.

Gebak voor de vroege vlaggers zal zeker een onderdeel zijn naast een wandel- en fietstocht speciaal opgezet voor 4 en 5 mei. Dodenherdenking op 4 mei zal in ieder geval digitaal worden opgezet en via Bollenstreek Omroep worden uitgezonden. De komende weken werken we het programma verder uit en komen bij u terug. 

We zijn ervan overtuigd dat we er met uw deelname en betrokkenheid ook dit jaar wat van kunnen maken. In dit speciale jaar dat Koningin Maxima op 17 mei 50 jaar zal worden vraag ik u om op die dag de vlag uit te hangen. Voor meer informatie: www.ovnwh.nl.

Met een warme Oranjegroet,
Namens de Oranjevereniging Noordwijkerhout
Voorzitter Hans Janssen