Datum: 01-06-2023 - 11:03
27
mrt
'21
Facebook-groep 'Wandelen en foto’s in de Bollenstreek' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Nieuwe FB-groep 'Wandelen en foto’s in de Bollenstreek' van DE JONG Kampeer & Recreatie een groot succes!

De Facebook-groep 'Wandelen en foto’s in de Bollenstreek' die door DE JONG Kampeer & Recreatie is opgericht, is binnen enkele dagen uitgegroeid tot een groot succes. DE JONG is de groep begonnen om wandelaars uit de Bollenstreek bij elkaar te brengen en het wandelen in de bollenstreek te promoten. De groep is maandag actief van start gegaan en heeft in enkele dagen tijd al de mijlpaal van 250 leden bereikt...

Uit diverse onderzoeken blijkt dat wandelen de afgelopen jaren de snelst groeiende sport is, maar ook de grootste vrijetijdsactiviteit. 11 miljoen Nederlanders kiezen er in hun vrije tijd voor om hun wandelschoenen aan te trekken en lekker te gaan wandelen.

Op Facebook bestaan er al diverse groepen waarin wandelaars hun routes en foto’s van het wandelen kunnen delen, maar zo’n groep in de Bollenstreek ontbrak nog. Zeker in deze periode, waarin de bollenstreek weer langzaam in bloei komt, is het prachtig wandelen en foto’s maken.

Leden van de groep kunnen nieuwe wandelmaatjes vinden, wandelroutes en foto’s delen, elkaar motiveren om erop uit te trekken en waar nodig elkaar op de hoogte houden van de drukte in de wandelgebieden.

DE JONG wil hier in bijdragen door leuke evenementen voor de groep te organiseren, de leden nieuwe dingen over wandelen te leren, leuke winacties te organiseren en speciale aanbiedingen voor de groep te creëren.

Trek jij er ook regelmatig op uit om heerlijk te gaan wandelen?
Meld je dan nu aan: https://www.facebook.com/groups/wandelenindebollenstreek.