Datum: 18-04-2021 - 13:10

26
mrt
'21
Dierenhoeve is weer voor publiek gesloten in Noordwijkerhout.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve

Dierenhoeve is weer voor publiek gesloten.

Vandaag heeft De Dierenhoeve te horen gekregen dat de boerderij toch zijn deuren gesloten moet houden voor het publiek. Dit heeft te maken met de landelijke corona-maatregelen, maar ook met het feit dat ook De Keukenhof en Het Schaapherdertje in Noordwijk gesloten zijn. We zullen proberen om via facebook iedereen op de hoogte te houden van alle geboortes op de boerderij....

We hopen dat we weer snel onze deuren kunnen openen, zodat iedereen kan genieten van het nieuwe leven. Gelukkig is het wel mogelijk om scholen te ontvangen, zodat onze educatie projecten hun doorgang kunnen vinden.

De Dierenhoeve heeft deze periode een mooie samenwerking met 'Moedertje Groen' zij zal samen met het personeel van De Dierenhoeve 'de lammerwachten' gaan doen. Tussen nu en ongeveer 14 april verwachten we lammetjes bij 8 schapen en nog bij 2 van onze geiten.

De Dierenhoeve hoopt iedereen weer snel te kunnen ontvangen. Voor nu kun je onze Facebook in de gaten houden. Help De Dierenhoeve ook de komende periode met een financieel ondersteuning. Draag bij aan een prachtig nieuwe Zorg en Kinderboerderij in de Engelse tuin/Pesthuis.

Hopelijk tot snel!

Foto Gerda Prins-Nijssen.