Datum: 18-04-2021 - 13:39

25
mrt
'21
Start mantelzorgwaardering 2021 per 1 april 'Mantelzorgers verdienen waardering' in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Welzijn Noordwijk

Start mantelzorgwaardering 2021 per 1 april 'Mantelzorgers verdienen waardering'.

Mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke of iemand met een beperking, zijn mantelzorger. Het kan hier gaan om de zorg voor een partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Als blijk van waardering voor haar mantelzorgers geeft gemeente Noordwijk ieder jaar een bedankje. In 2021 is dit een tegoed op de mantelzorgpas ter waarde van €125,-...

Daarnaast ondersteunen de mantelzorgconsulenten van Welzijn Noordwijk de mantelzorgers het hele jaar met persoonlijk contact, het organiseren van bijeenkomsten en het verstrekken van informatie die van belang is voor mantelzorgers.

Aanvragen per 1 april
Heeft u een mantelzorger en woont u in Noordwijk, Noordwijkerhout of De Zilk? Dan kunt u mogelijk voor uw mantelzorger de mantelzorgwaardering 2021 aanvragen. Dit kan vanaf 1 april. Vul dan samen het aanvraagformulier in. Als het de eerste keer is dat u de mantelzorgwaardering aanvraagt, ontvangt u per post een mantelzorgpas waar het tegoed op gestort wordt.

Het aanvraagformulier kunt u afhalen bij verschillende adressen.

* In Noordwijkerhout kunt u dat doen bij Vink Multimedia in de Havenstraat en Gildeslager Klein in de Van der Weijdenlaan.

* In De Zilk bij Bakker Pompe.

* In Noordwijk kunt u dat doen bij het Gemeentehuis Noordwijk, Boekhandel van der Meer, Supermarkt Dirk van den Broek, Supermarkt Vomar, Kaasspecialist Peter den Elzen en Bakker de Witt. 

Het volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulier kunt u tot uiterlijk 31 december 2021 inleveren bij Welzijn Noordwijk. Retouradressen vindt u op het formulier. U kunt uw aanvraag ook online indienen via www.mantelzorgpasnoordwijk.nl 

Meer informatie en vragen?
Meer informatie over de mantelzorgwaardering vindt u op www.mantelzorgpasnoordwijk.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u terecht bij Welzijn Noordwijk via tel: 071 7114334 op werkdagen tussen 9:30 en 15:30 uur of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..