Datum: 02-10-2023 - 06:24
20
mrt
'21
Cheques uitgereikt van de kassabonnen Schelft-actie aan Kaninefaaten, ODI en BKN in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Cheques uitgereikt van de kassabonnen Schelft-actie aan Kaninefaaten, ODI en BKN.

“Wij voelen ons betrokken bij de gedupeerde verenigingen van De Schelft. Het is al een drama wanneer je je huisvesting kwijtraakt, maar dan ook nog eens veel materialen bij de brand verloren zien gaan? Een regelrechte ramp”, aldus Joran Ruijter, vestigingsmanager van de Albert Heijn Noordwijkerhout. “Daar wilden ook wij iets aan doen, en deden dat met twee mooie acties.”...

De supermarkt hield gedurende acht weken twee verschillende acties. Bij het inleveren van de lege statiegeldflessen in de winkel, kon men het bonnetje van het statiegeld deponeren in de daarvoor bestemde box. De opbrengst was voor de stichting ‘Nieuwe start verenigingen De Schelft’ en deze cheque is onlangs uitgereikt. 

De tweede actie betrof een ‘competitie’ tussen de Badmintonklub Noordwijkerhout, Carnavalsvereniging De Kaninefaaten en Toneelvereniging ODI als gebruikers van de grote zaal van De Schelft. Ter hoogte van de uitgang werden drie boxen opgesteld en de klant kon daar de afgelopen tijd hun kassabon in deponeren bij de box van hun favoriete vereniging.

De betreffende verenigingen konden met deze actie interessante geldprijzen winnen. Deze actie is onlangs beëindigd en op zaterdagmiddag 20 maart maakte vestigingsmanager Joran Ruijter de plaatsen 1, 2 en 3 bekend met de bijbehorende geldprijzen.

Carnavalsvereniging De Kaninefaaten kreeg de meeste kassabonnen in hun box en won daarmee de hoogste cheque van € 1250,-. Toneelvereniging ODI behaalde de tweede plaats en ontving een cheque van € 750,- en Badmintonklub Noordwijkerhout werd eervol derde en kreeg een mooie cheque van € 250,- overhandigd.

De drie verenigingen waren bijzonder verguld met de gulle cheques. Het geld gaat goed besteed worden, om de door de brand vernietigde spullen te kunnen vervangen.

Foto BON v.l.n.r. Kees van Paassen (voorzitter BKN), Adry Beugelsdijk (voorzitter ODI), AH-vestigingsmanager Joran Ruijter, Richard van den Berg (voorzitter Kaninefaaten).