21
mrt
'21
Welzijn Noordwijk online ‘Werk combineren met mantelzorg: hoe doe je dat?’ in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Welzijn Noordwijk

Welzijn Noordwijk online ‘Werk combineren met mantelzorg: hoe doe je dat?’.

Op donderdagavond 15 april organiseert Welzijn Noordwijk samen met Werk & Mantelzorg een interactieve online themabijeenkomst over: ‘Werk combineren met mantelzorg: hoe doe je dat? Combineer je als mantelzorger je zorgtaken met een betaalde baan? Maar liefst één op de vier werknemers doet dit. Om ervoor te zorgen dat je beide naast elkaar kunt blijven doen...

is het belangrijk dat je een goede balans vindt. Tijdens deze online themabijeenkomst gaan we in gesprek met elkaar over hoe je de combinatie werk en mantelzorg ervaart. We bespreken knelpunten en oplossingen, delen goede voorbeelden; tips en tops, en geven handvatten en informatie over ondersteuningsmogelijkheden. Welke wettelijke regelingen er zijn, welke ondersteuning je werkgever kan bieden en hoe je goed voorbereid een gesprek aangaat.

Aanmelden:
Wil je deelnemen aan deze online themabijeenkomst? Mail dan uiterlijk 1 april je naam, telefoonnummer en emailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie over het inloggen en opstarten. Voor het volgen van de bijeenkomst heb je een computer of laptop nodig. De themabijeenkomst begint om 19:00 uur en duurt tot 20:30 uur.

Vragen:
Heb je nog vragen? Mail je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met één van de mantelzorgconsulenten van Welzijn Noordwijk: Klaartje Passchier 06 38679254 of Wendy Clason 06 55456779.