13
mrt
'21
Gratis trainingen van Humanitas bij (corona)stress, eenzaamheid en rouwverwerking in Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk.
Geschreven door Humanitas

Gratis trainingen van Humanitas bij (corona)stress, eenzaamheid en rouwverwerking.

Vrijwilligersorganisatie Humanitas heeft gratis trainingen online gezet die mensen helpen om stress en eenzaamheid te doorbreken en iemand te steunen die rouwt. Humanitas wil deze trainingen met iedereen delen, omdat veel mensen zich eenzaam voelen tijdens de coronapandemie en lockdown, door het wegvallen van sociale contacten. Ook kan het zijn dat je te maken...

krijgt met het verlies van een baan of van een dierbare. De verwerking daarvan verloopt in deze tijd vaak wat anders dan normaal. In de trainingen van elk 15 minuten kun je onder meer leren eenzaamheid te herkennen en te helpen bij rouwverwerking.

Daarnaast zijn er trainingen over het vergroten van netwerken, omgaan met emoties en het stellen van grenzen. De trainingen zijn er voor iedereen die op gelijkwaardige wijze iets voor een ander wil betekenen. Klik hier voor alle trainingen.

Ook in de Duin- en Bollenstreek helpen vrijwilligers van Humanitas deelnemers op het gebied van de administratie en financiën, steun bij de opvoeding en in tijden van verlies en rouw. Voor meer informatie hierover en vacatures voor vrijwilligers, ga naar: www.humanitas.nl/rijnland.