12
mrt
'21
Landgoed in den Houte: Verkoop appartementen Langehorst van start: schrijf je nu in!
Geschreven door Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte: Verkoop appartementen Langehorst van start: schrijf je nu in!

Zie jij jezelf al wonen in één van de appartementen aan de Langehorst op Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout? Vanaf nu kun jij je online inschrijven voor één of meerdere appartementen. De website is voorzien van alle nieuwe informatie. Via de interactieve kavelkaart kun je per bouwnummer o.a. de plattegronden, brochure, specificaties en meer bekijken....

Inschrijven voor een appartement doe je zo!
Van vrijdag 12 maart 12:00 uur tot en met woensdag 24 maart 23:59 uur kun je je definitief inschrijven via jouw persoonlijke account voor de appartementen waarvoor je in aanmerking wilt komen. De toewijzing van de appartementen start na de inschrijfperiode. Neem rustig de tijd om een weloverwogen keuze te maken. Het moment waarop jij je inschrijft heeft geen invloed op de toewijzing.

Wanneer jij je wil inschrijven voor een appartement log dan in met je bekende gegevens op account.landgoedindenhoute.nl. Je kiest dan in het menu voor 'Digitaal inschrijfformulier - Langehorst'. Vul vervolgens het complete inschrijfformulier in.

Houd de volgende gegevens bij de hand:
Wanneer jij je officieel wil inschrijven voor één of meerdere appartementen, dan vragen wij je om een aantal gegevens tijdens het invullen van het inschrijfformulier. Houd daarom de onderstaande gegevens bij de hand:
• NAW-gegevens; van jezelf en je eventuele partner
• Werksituatie; soort contract en bruto jaarinkomen
• Huidige woonsituatie; omvang hypotheek, geschatte verkoopwaarde huidige woning
• Spaargeld/eigen vermogen; hoogte in euro’s
• Kredieten/financiële verplichtingen/lening; hoogte in euro’s per maand
• Voorkeur appartement(en)
Toewijzing van de appartementen

Op 25 maart worden de appartementen toegewezen aan de ingeschreven kandidaten met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met het appartement van hun eerste keuze! Deze toewijzing vindt plaats door middel van een geautomatiseerd systeem, dat hierin het optimum kan bepalen.

En daarna?
Indien je een appartement toegewezen hebt gekregen, ontvang je op 26 maart bericht van de makelaar. Er wordt vervolgens direct op korte termijn een afspraak met je ingepland om alle verkoopdocumentatie met je door te spreken.

Heb je in eerste instantie geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je uiterlijk 26 maart hierover een e-mail. Je blijft dan echter reserve-kandidaat voor de appartementen waarop jij je hebt ingeschreven. Zodra er gedurende het verkoopproces weer een appartement vrij komt, wordt er op dat moment met behulp van ons computersysteem een nieuwe kandidaat toegewezen.

Indien je later nog een appartement toegewezen krijgt, dan neemt de makelaar hierover contact met je op.

Heb je nog vragen?
Neem vrijblijvend contact op met één van de betrokken makelaars of stel je vraag via de chat.