Datum: 07-10-2022 - 14:43
18
mrt
'21
Wegwijzer Leef Mee!, met een aanbod van meer dan 100 organisaties, online gegaan in de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Wegwijzer Leef Mee!, met een aanbod van meer dan 100 organisaties, online gegaan.

De nieuwe wegwijzer Leef Mee! is gestart. Het aanbod van meer dan 100 organisaties ontsloten. En het worden er meer. Tips voor een leuk en gelukkig(er) leven in onze mooie gemeente. Wethouder Dennis Salman en ontwikkelaar Thomas Steenvoorden namen de wegwijzer woensdag 17 maart officieel in gebruik. Samen namen ze website door en bekeken ze de mooie en inspirerende verhalen...

 

LeefMee! 
Leef Mee! biedt een overzicht in het woud aan organisaties en instellingen die zich op de een of andere manier bezig houden met het welzijn van Noordwijkers, Zilkers en Noordwijkerhouters. Naast een overzicht van diensten en producten staan ervaringen van inwoners centraal. Op die manier wordt deze ‘sociale kaart’ een persoonlijke inspiratiebron voor inwoners.

Groeit verder
Uit onderzoek is gebleken dat ruim 100 instanties binnen de gemeentegrenzen zich bezighouden met zorg en welzijn in de meest brede zin van het woord. Een groot deel daarvan is nu al terug te vinden op de website. De komende tijd zal de wegwijzer verder worden aangevuld. Organisaties worden aangemoedigd zich te melden.

Tips voor een leuk en gelukkig(er) leven
Leef Mee! is voor iedereen in de Gemeente Noordwijk die een steuntje in de rug nodig heeft of op zoek is naar mogelijkheden om zijn of haar leven nog leuker te maken. Geluk is een belangrijke waarde in gemeente Noordwijk. In de omgevingsvisie staat de geluksmeter centraal.

Terug te vinden in magazine Leef!
Naast het digitaal platform is de wegwijzer Leef Mee! terug te vinden in het magazine Leef!. Deze week is de nieuwste editie, met daarin de eerste kennismaking met Leef Mee, huis-aan-huis in de Gemeente Noordwijk verspreid.

Met elkaar
Leef Mee! is een initiatief van de gemeente Noordwijk en is tot stand gekomen met de maatschappelijke partners en inwoners. Met elkaar hebben ze iets nuttigs neergezet. Dat vervult wethouder Salman met trots. “Noordwijk wil een gemeente zijn waar mensen gelukkig oud kunnen worden, fijn met elkaar samenleven en naar elkaar omkijken.”

Maak meteen kennis met Leef Mee! Bezoek de website, klik hier.