Datum: 11-05-2021 - 05:27
11
mrt
'21
Update herinrichting Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Herinrichting Sportpark De Boekhorst: update dronebeelden met foto's en filmpje.

U heeft al een aantal keer hier op BON de voortgang van de herinrichting van Sportpark de Boekhorst, met een input van de gemeente Noordwijk, kunnen volgen. De laatste keer was dat in november 2020 en daarna hebben we als BON in december 2020 nog een update gegeven van de sloop van het oude clubgebouw van Tennisvereniging De Boekhorst. De sloop was voor het eind van het jaar afgerond...

waardoor er in januari 2021 een start gemaakt kon worden met de bouw van het nieuwe onderkomen op dezelfde plaats. De eerste contouren zijn nu in maart al goed zichtbaar geworden. Tot de oplevering in de loop van 2021 van het nieuwe clubgebouw van TV De Boekhorst, wordt er een tijdelijke hal gebruikt als vervanging. Voor zover dat natuurlijk op dit moment mogelijk is met de huidige coronamaatregelen.

De bouwwerkzaamheden van de beide clubgebouwen voor VVSB/Northa en TV De Boekhorst zijn in volle gang. De planning is erop gericht om eind mei 2021 al het clubgebouw van VVSB en Northa casco op te leveren. De verenigingen zorgen zelf voor de afwerking van de binnenkant van het clubgebouw. Het clubgebouw kan dan al in het sportseizoen 2021-2022 worden gebruikt.

Deze week heeft Joop van der Weerd met zijn drone boven het Sportpark De Boekhorst gevlogen, om u een update te geven via dronebeelden met foto's en een filmpje als een 'Blik Op van bovenaf'.