Datum: 09-06-2023 - 00:54

 

09
mrt
'21
Totaal inzamelbedrag boven € 40.000,- na overhandiging statiegeldbon-cheque aan 'Support verenigingen De Schelft'. in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Totaal inzamelbedrag boven € 40.000,- na overhandiging statiegeldbon-cheque aan 'Support verenigingen De Schelft'.

“Wij voelen ons betrokken bij de gedupeerde verenigingen van De Schelft. Het is al een drama wanneer je je huisvesting kwijtraakt, maar dan ook nog eens veel materialen bij de brand verloren zien gaan? Een regelrechte ramp”, aldus Joran Ruijter, vestigingsmanager van de Albert Heijn Noordwijkerhout. “Daar wilden ook wij iets aan doen, en deden dat met twee mooie acties.”...

De supermarkt hield gedurende acht weken twee verschillende acties. Bij het inleveren van de lege statiegeldflessen in de winkel, kon men het bonnetje van het statiegeld deponeren in de daarvoor bestemde box. De opbrengst is voor de stichting ‘Nieuwe start verenigingen De Schelft’, die daarmee alle gedupeerde verenigingen van de brand in De Schelft gaat ondersteunen.

Aart de Jong van de actie 'Support verenigingen De Schelft' mocht dinsdagmorgen 9 maart de cheque, met een fantastische opbrengst van € 482,50, uit handen van vestigingsmanager Joran Ruijter in ontvangst nemen.

"Een super bedrag en met dank aan alle gulle gevers, dit brengt het totaalbedrag van de actie nu net boven de € 40.000,-"; aldus een glunderende Aart. "De actie van 'Support verenigingen De Schelft' is nu officieel ten einde, maar er spelen nog wel wat kleine initiatieven. In de loop van maart maken we de bedragen bekend die de verschillende verenigingen gaan ontvangen uit de actie".

De tweede actie betrof een ‘competitie’ tussen de Badmintonvereniging Noordwijkerhout, Carnavalsvereniging De Kaninefaaten en Toneelvereniging ODI. Ter hoogte van de uitgang werden drie boxen opgesteld en de klant kon daar de afgelopen tijd hun kassabon in deponeren bij de box van hun favoriete vereniging. De betreffende verenigingen kunnen met deze actie interessante geldprijzen winnen, maar daar later meer over.

Foto BON.