Datum: 14-04-2021 - 16:42

06
mrt
'21
Bibliotheek Bollenstreek online workshop: Mijn droombaan, bestaat die echt?
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Bibliotheek Bollenstreek online workshop: Mijn droombaan, bestaat die echt?

Op 6 april van 19.00-21.30 uur wordt een online workshop over werkgeluk gegeven: Mijn droombaan, bestaat die echt? In deze workshop wordt stap voor stap onderzoek gedaan en concreet gemaakt wat belangrijk is bij een volgende stap in jouw loopbaan. Aan het eind van de workshop zijn vage ambities en wensen vertaald naar een unieke persoonlijke checklist...

waarmee een haalbaar en realistisch plan gemaakt kan worden. ‘De kunst is om zulk leuk werk te hebben, dat je verrast bent dat je er elke maand voor betaald krijgt'. – Loesje - 

Wat die droombaan in de quote van Loesje ons moet opleveren, dat weten we wel: geluk, voldoening, status, leuke collega’s, waardering, groeimogelijkheden, een betere wereld en veel geld. Als we ons huidige werk langs die checklist leggen, dan is het voor veel van ons tijd voor iets nieuws.

In de zoektocht naar fijn werk is het de kunst om verwachtingen, dromen en ambities serieus te nemen, zonder daarbij te verdwalen in een web van eisen waaraan een volgende baan moet voldoen.

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/volksuniversiteit. Hier kan tevens aangemeld worden. Deelname kost € 55,-.

Praktische informatie
Online workshop > Mijn droombaan, bestaat die echt?
Datum: 6 april
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Locatie: Online
Deelname: €55,00
Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl/volksuniversiteit