Datum: 14-04-2021 - 16:57

03
mrt
'21
'Soepactie in coronatijd' (7): soepverhalen in De Zilk!
Geschreven door Zonnebloem afd. De Zilk

'Soepactie in coronatijd' (6): Soepverhalen in De Zilk!

De Zilkse 'Soepactie in coronatijd' is 13 januari van start gegaan en elke week worden meer dan 100 mensen verrast met een overheerlijke soep gemaakt door Kees en Wim Klein. Twee weken geleden ontvingen alle mensen naast een bakje erwtensoep, roggebrood met spek en een bosje amaryllissen een uitnodiging. In de uitnodiging werd de mensen gevraagd of zij...

geheel vrijblijvend, aan alle betrokkenen hun dank kenbaar wilden maken door in het kort te vertellen wat het bakje soep met hen doet, wat zij fijn of leuk vinden. Vandaag waren alle reacties binnen: handgeschreven briefjes, getypte briefjes, kaarten, zelfgemaakte kaarten en zelfs bedankjes op rijm!

Het is heel erg fijn om te horen dat onze soepactie zo gewaardeerd wordt door iedereen. Alle bedankjes worden in een map verzameld en daarna overhandigd aan degenen die de soepactie mogelijk hebben gemaakt.

De soepactie is een initiatief van de medewerkers en familie van De Duinpan in samenwerking met de vrijwilligers van De Zonnebloem in de Zilk. Stichting Wassenaar zorgt dat dit financieel mogelijk is.

Foto's PR. Lees en bekijk de kaarten en de reacties.