Datum: 18-04-2021 - 14:49

01
mrt
'21
Nieuwe 'Fit en Rustplek' in duin bij Piet Florisdal. (foto's + 16 filmpjes met Action4vitality-oefeningen)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Nieuwe 'Fit en Rustplek' in duin bij Piet Florisdal. (foto's + 16 filmpjes met Action4vitality-oefeningen)

Samen met verschillende partijen zijn er vorige week nieuwe sport- en beweegtoestellen geplaatst in het Piet Florisdal. Een prachtige nieuwe ‘Fit en Rustplek’ in onze gemeente. Hier kan iedereen vanaf nu heerlijk bewegen en genieten van de natuur. Onderdeel programma B(l)oeiende Bollenstreek: Na de Bosweg is er ook in samenwerking met onze partners provincie Zuid-Holland...

Bollenstreek Beleef het en Holland Rijnland een nieuwe plek om te bewegen gemaakt in het Piet Florisdal bij de Duindamseslag. Hiermee geven we uitvoering aan het programma B(l)oeiende Bollenstreek.

In dit programma slaan de 5 Duin- en Bollengemeenten hun handen in één om (natuur)beleving in de streek te bevorderen. Doel van de Fit en Rustplek is om de individuele sporter en bezoekers in de buitenruimte een plek van sport, recreatie en (natuur)beleving te geven.

Natuurlijke toestellen
Alles wat is neergezet, past in het gebied. We hebben speciaal gekozen voor natuurlijke materialen die opgaan in de natuur. Van goede kwaliteit behandeld hout, zodat ze ook lang meegaan. Natuurlijk staat er ook een bankje in het parkje om te kunnen genieten van de natuur en/of de sporters.

Betrokken partijen omarmen nieuwe plek
Ook andere betrokken partijen kunnen zich vinden in deze nieuwe locatie. Want we willen natuurlijk niet de natuur en de dieren hier verstoren. De Fit en Rust plek wordt omarmd door Staatsbosbeheer, Vereniging voor Natuur en Vogelbescherming Noordwijk en de trimclubs uit de omgeving.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze Fit en Rustplek. Neem dan contact op met Team Sport via het Klantcontactcentrum, telefonisch +31 (0) 71 36 60 000 of via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Fit en Rustplek.

Action4vitality:
Joke van der Heijden van Action4vitality  heeft de foto's BON doen toekomen waarvoor onze dank. Ze heeft ook 16 filmpjes gemaakt met oefeningen voor de verschillende toestellen, u kunt ze gratis en voor niets bij Joke opvragen via een What's-appje naar 06-22256685.