Datum: 18-04-2021 - 12:42

01
mrt
'21
'Get Active' hardlopen en fietsen voor jongeren van 13 t/m 17 jaar met Welzijnskwartier.
Geschreven door Welzijnskwartier

Gezocht: jongeren met een mening voor MDT Raad van Advies.

Er zijn heel veel organisaties die het lastig vinden om jongeren te bereiken. Misschien herken je dat ook wel dat organisaties compleet de plank misslaan en jou totaal niet aanspreken? Wil jij meedenken hoe organisaties jou, als jongere, beter kunnen begeleiden? Wil jij meedenken over hoe de communicatie beter kan worden afgestemd op jou? En wil jij je in zetten voor een goed project?...

 Wat levert het op?
- Interessante trainingen
- een extra titel op je CV
- uitbreiding van het lokale netwerk (handig voor een bijbaan of stage!)

We zijn op zoek naar vijf jongeren tussen de 14 en 27 jaar die een mening willen geven, leergierig zijn en willen meedenken. Je hoeft geen ervaring te hebben. Jongeren kunnen zich opgeven via projectleider MDT Peggy - www.welzijnskwartier.nl/mdt.

Over MDT
MDT staat voor Maatschappelijke Diensttijd waarbij jongeren in hun talent investeren, mensen ontmoeten en iets goeds doen. In februari zijn de eerste groepen in Katwijk en Lisse gestart. In september start de volgende rond voor: Katwijk, Hillegom, Teylingen en Noordwijk. Simultaan aan het programma is de Raad van Advies. Je hoeft niet deel te nemen aan MDT om in de Raad van Advies te gaan.

Wie zitten achter dit traject?
Welzijnskwartier, gemeente Katwijk, gemeente Hillegom, gemeente Lisse, gemeente Teylingen en gemeente Noordwijk slaan samen met partners Welzijn Noordwijk, Welzijn Teylingen en WelzijnsKompas de komende twee jaar de handen ineen om een mooi MDT-programma op te zetten voor de gehele Duin- en Bollenstreek.